ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Να βρει (ξανά) τον τρόπο

Νίκη και μόνο νίκη επιζητεί η «Κυριά» στο Τσίρειο

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Είναι ξεκάθαρο ότι στην φετινή χρονιά τα πράγματα δεν ξεκίνησαν καλά και δεν κυλούν ομαλά για την Ανόρθωση σε σχέση με τους στόχους που έθεσε εξαρχής.

Το να βρίσκεται η ομάδα της Αμμοχώστου στην 8η θέση μετά από 11 αγώνες και με απολογισμό 14 βαθμούς που ισοδυναμεί με 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και 5 ήττες, τότε δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένος ουδείς. Στην Ανόρθωση χρειάζεται να βρεθεί μία σταθερότητα που θα φέρει ένα καλό νικηφόρο σερί. Αυτό θέλουν και αυτό επιζητούν στην «Κυρία» αρχής γενομένης του παιχνιδιού με την ΑΕΛ.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι για την Βαρωσιώτικη ομάδα είναι ένας «τελικός» καθώς και μια μεγάλη ευκαιρία να καλύψει το χαμένο έδαφος. Κίνητρα υπάρχουν και οι «κυανόλευκοι» καλούνται να αποδείξουν στον κόσμο τους αλλά και στους ίδιους τους εαυτούς τους, ότι μπορούν να ανατρέψουν την κατάσταση.

Σ ’ένα γήπεδο που απέναντι στην ΑΕΛ έχει την προϊστορία με το μέρος της (4 νίκες τα τελευταία 6 παιχνίδια, μια ισοπαλία και μόλις μια ήττα), η ομάδα του Σίσκο Μουνιόθ θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα, να αφήσει πίσω της βαθμολογικά την αντίπαλο της, και να δει με καλύτερο «μάτι» τη συνέχεια του πρωταθλήματος…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση