ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Νέος προπονητής και Ουάρντα

Ανοιχτό παραμένει το κεφάλαιο του Αιγύπτιου

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Το κεφάλαιο προπονητής βρίσκεται σε πρώτο πλάνο στην Ανόρθωση. Ο Νεόφυτος Λάρκου αξιολογεί διάφορες περιπτώσεις και πολύ σύντομα αναμένεται να καταλήξει στον εκλεκτό του για τον πάγκο της «Κυρίας».

Όπως σημειώσαμε σε προηγούμενα ρεπορτάζ μας, είναι πολύ πιθανό ο νέος προπονητής της Ανόρθωσης να μην είναι γνώστης του κυπριακού πρωταθλήματος. Δεν αποκλείεται ο Λάρκου να προχωρήσει στην πρόσληψη ενός προπονητή που δεν ξαναδούλεψε στην Κύπρο, όπως είχε πράξει και στην Ομόνοια με την επιλογή του Μπεργκ.

Πέρα από τις διεργασίες για την πρόσληψη προπονητή, ο Λάρκου και οι συνεργάτες του τρέχουν παράλληλα και άλλα θέματα που αφορούν τον προγραμματισμό, εξετάζοντας διάφορους μεταγραφικούς στόχους καθώς η ομάδα της Αμμοχώστου χρειάζεται σημαντική ενίσχυση σε όλες τις γραμμές.

Ξεχωριστό κεφάλαιο αποτελεί η περίπτωση του Αμρ Ουάρντα. Η διοίκηση Πουλλαΐδη κατέθεσε στον Αιγύπτιο μια δελεαστική πρόταση όμως ο ποδοσφαιριστής επιφυλάχθηκε να απαντήσει, καθώς προτεραιότητα του είναι να αγωνιστεί στο εξωτερικό. Σε περίπτωση που δεν βρει το συμβόλαιο που ψάχνει εκτός Κύπρου, τότε αναμένεται να κάτσει εκ νέου στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την Ανόρθωση. Όσο δεν κλείνει σε άλλη ομάδα ο Αιγύπτιος, παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση