ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Νινγκά για όλες τις δουλειές

Ο ποδοσφαιριστής αποτελεί πολυεργαλείο στα χέρια του Ντάργκο Μίλανιτς

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Με την ανακοίνωση της απόκτησης του Κασμίρ Νινγκά απ’ την Ανόρθωση, όλοι θεώρησαν πως στην «κυρία» βρήκαν τον αντί-Ουάρντα μιας και το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του το πέρασε στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Παρά ταύτα ο Ντάργκο Μίλανιτς αξιοποίησε τον ποδοσφαιριστή απ’ το Τσαντ στην κορυφή, αφήνοντας ικανοποιημένο τον Σλοβένο τεχνικό.

Στο τελευταίο φιλικό της «κυρίας» ο Νινγκά αγωνίστηκε σε άλλη μια θέση, η οποία ναι μεν δεν είναι άγνωστη γι’ αυτόν αλλά δεν αποτελεί την φυσική του. Συγκεκριμένα αγωνίστηκε για περίπου 25 λεπτά στο δεξί άκρο της επίθεσης, με τον τεχνικό της Ανόρθωσης να τον εξετάζει ουσιαστικά ως ακόμη μια επιλογή και για εκεί.

Επί της ουσίας ο ποδοσφαιριστής απ’ το Τσαντ λειτουργεί σαν τζόκερ για τον Ντάργκο Μίλανιτς έχοντας στα χέρια ένα πολυεργαλίο για την επιθετική γραμμή. Εκ των πραγμάτων η προετοιμασία δείχνει πως πρωτίστως υπολογίζεται για την κορυφή όμως αν και εφόσον χρειαστεί ο Νινγκά μπορεί να μετατοπισθεί στα δυο άκρα.

Θυμίζουμε πάντως πως στην Ανόρθωση θα προκύψει τουλάχιστον άλλη μια μεταγραφή επιθετικογενή ποδοσφαιριστή ο οποίος θα αποτελέσει την τελευταία πινελιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση