ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Νινγκά και ως επιθετικός

Στο μυαλό των Μίλανιτς και Λάρκου, ο Αφρικανός αποτελεί λύση και για την κορυφή της επίθεσης

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Μας συστήθηκε ως αριστερό εξτρέμ που συγκλίνει στον κεντρικό άξονα κι αυτή είναι η φυσική του θέση, όμως στο μυαλό των Μίλανιτς και Λάρκου, ο Κασιμίρ Νινγκά αποτελεί λύση και για την κορυφή της επίθεσης.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής απ’ το Τσαντ μέτρα πάνω από 50 επίσημες συμμετοχές στην καριέρα του ως επιθετικός, κάτι που εκ των πραγμάτων δείχνει πως στο οργανόγραμμα της «κυρίας» μπορεί να αποτελεί μια απ’ τις τρεις επιλογές που χρειάζονται για την κορυφή της επίθεσης.

Μάλιστα από στατιστικής πλευράς, το 1/3 των τερμάτων που πέτυχε στην καριέρα του ο Νινγκά ήρθαν όταν αγωνιζόταν ως επιθετικός. Συγκεκριμένα ο Αφρικανός ποδοσφαιριστής έχει πετύχει 28 τέρματα σε 166 εμφανίσεις, με τα 10 από αυτά να έρχονται όταν αγωνιζόταν ως εννιάρι κυρίως αγωνιζόμενος στην Μονπελιέ.

Ασφαλώς ο Νινγκά δεν θα αποτελεί την πρώτη επιλογή κι ο Νεόφυτους Λάρκου «χτενίζει» την αγορά ώστε να βρει το εννιάρι της διαφοράς που θα «βομβαρδίζει» τα αντίπαλα δίχτυα, όμως εκ των πραγμάτων η λύση Αφρικανού δίνει βάθος σε μια θέση που την περσινή σεζόν ταλαιπώρησε αρκετά την «κυρία».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση