ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: O Aρτυματάς κι οι επόμενες προσθήκες

Θέμα χρόνου οι επόμενες ανακοινώσεις από πλευράς προσφυγικού σωματείου

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Σε αναμονή των επόμενων μεταγραφών της ομάδας τους, όπως και στην επισημοποίηση της παραμονής του Κωστάκη Αρτυματά, βρίσκονται οι οπαδοί της Ανόρθωσης. 

Θυμίζουμε πως στην εκπομπή «Χωρίς VAR» της Cablenet ο πρόεδρος της «Κυρίας», Χρήστος Πουλλαΐδης, αποκάλυψε πως οι δύο πλευρές συμφώνησαν για να ανεώσουν τη συνεργασία τους για ακόμη τρία χρόνια. Το γεγονός λοιπόν πως η «Κυρία» ανακοίνωσε ήδη τα πρώτα της αποκτήματα και όμως το φιρμάνι για τον αρχηγό ακόμη να προκύψει… προκαλεί ερωτηματικά στους φίλους της Ανόρθωσης.

Από πλευράς προσφυγικού σωματείου πάντως τονίζουν πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας καλώντας τους οπαδούς όπως κάνουν ακόμη λίγη αναμονή. Χαρακτηριστικές είναι άλλωστε οι δηλώσεις του Δημήτρη Χριστοφόρου στον ΣΠΟΡ FM 95,0: «Όντως ο κύριος Πουλλαΐδης είχε δηλώσει πως προέκυψε συμφωνία και πρέπει να κάνει ο κόσμος μερικές μέρες υπομονή».

Αναφορικά με τις επόμενες μεταγραφές, ο Λάρκου με τους συνεργάτες του έχουν εντοπίσει τους επόμενους στόχους, με μερικές προτάσεις να έχουν ήδη σταλεί, ενώ το πλάνο περιλαμβάνει την απόκτηση δύο στόπερ, ακραίου επιθετικού, επιτελικού μέσου και δύο επιθετικών κορυφής. Δεν αποκλείεται μάλιστα η επόμενη μεταγραφική κίνηση να ανακοινωθεί πριν τις 7 Ιουλίου όταν και θα αρχίσει η καλοκαιρινή προετοιμασία της Αμμοχωστιανής ομάδας. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση