ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: «Ο κ. Σάντης επικοινώνησε με τον αρχηγό της Αστυνομίας»

Ανακοίνωση από την ομάδα της Αμμοχώστου

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Με ανακοίνωση της η Ανόρθωση καταδικάζει τα έκτροπα που σημειώθηκαν λίγο πριν έναρξη του χθεσινού αγώνα με την Ομόνοια. Παράλληλα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ο πρόεδρος της ομάδας, Ανδρέας Σάντης, επικοινώνησε με τον αρχηγό της Αστυνομίας καλώντας το σώμα να εντοπίσει αυτούς που με τις ενέργειές τους αμαυρώνουν το άθλημα.

Η ανακοίνωση:

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου εκφράζει τη θλίψη και τον αποτροπιασμό της για τα έκτροπα που σημειώθηκαν πριν την έναρξη του αγώνα με την Ομόνοια και από τις δυο πλευρές. Τέτοιες συμπεριφορές ουδεμία σχέση έχουν με τον αθλητισμό και την ιστορία των δυο ομάδων και οφείλουμε όλοι να τις απομονώσουμε.

Ο Πρόεδρος της Εταιρείας της Ανόρθωσης κ. Ανδρέα Σάντης είχε επικοινωνία με τον Αρχηγό Αστυνομίας κ. Στέλιο Παπαθεοδώρου, στην οποία κάλεσε το σώμα να πράξει τα δέοντα σε σχέση με τον εντοπισμό των ελάχιστων που με τις ενέργειές του αμαυρώνουν το άθλημα.

Είναι άδικο να αμαυρώνουν οι λίγοι ένα άθλημα που αγαπάμε τόσες χιλιάδες. Είμαστε βέβαιοι πως και οι οργανωμένοι φίλοι της ομάδας μας ουδεμία σχέση έχουν με τα ελάχιστα άτομα που έχουν παραβατικές συμπεριφορές, δεν τους εκφράζουν και θα βοηθήσουν στον εντοπισμό τους και την αποβολή τους από τις κερκίδες.

Αυτό που χαρακτηρίζει την Ανόρθωση και τον κόσμο της, είναι το «FAMAGUSTA FAMAGUSTA» που δονούσε την ατμόσφαιρα στο τέλος του αγώνα υπενθυμίζοντας σε όλους ποιοι είμαστε, γιατί αγωνιζόμαστε και που θέλουμε να επιστρέψουμε. Δε θα επιτρέψουμε σε κανένα να χαλάσει τις εικόνες αυτές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση