ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Ο Κορωνοϊός της «έφαγε» τον τρίτο γύρο

Υπό ομαλές συνθήκες, θα είχε σοβαρές ελπίδες να βρεθεί απευθείας εκεί

Newsroom 24sports

Η προετοιμασία της Ανόρθωσης συνεχίζεται πλέον στην Κυπερούντα, με το σύλλογο της Αμμοχώστου να απασχολούν ασφαλώς κι άλλα θέματα όπως οι δυο μέσοι που ψάχνει και η κλήρωση του πρωταθλήματος που έρχεται.

Σε κάθε περίπτωση είναι ένα μονοπάτι τριών αγώνων που οδηγεί στους ομίλους. Στην Ανόρθωση θα προσπαθήσουν να παρουσιαστούν τόσο έτοιμοι όσο να καταφέρουν να δώσουν και τους τρεις

Παράλληλα, υπάρχει η αναμονή και για την ευρωπαϊκή συμμετοχή που φέτος τη θέλουν να φτάσει μέχρι τέλους των προκριματικών. Θα ξεκινήσουν, μάλλον ως «αδύνατοι» από το δεύτερο γύρο χωρίς ουσιαστικές ελπίδες να βρεθούν στον τρίτο. Θα είχαν μπόλικες αν οι συνθήκες ήταν φυσιολογικές αλλά πλέον όχι.

Ουσιαστικά, αν ο κάτοχος του τίτλου στο Europa League είχε θέση στο επόμενο Champions League από το πρωτάθλημά του, τότε ο κυπελλούχος της 18ης χώρας που είναι η Κύπρος θα πήγαινε στον τρίτο γύρο απευθείας. Όμως μοιάζει αδύνατο να συμβεί κάτι τέτοιο φέτος αφού θα πρέπει να έχουν τέτοια θέση και οι οκτώ ομάδες του final-8 που δε γίνεται. Οι αλλαγές αυτές έρχονται ως συνέπεια των αλλαγών που γίνονται στο μονοπάτι των μη πρωταθλητών του Champions League αλλά ας μην το κουράζουμε αφού δεν είναι σενάριο με ελπίδες. Με φυσιολογικές συνθήκες θα περίμενε τη Μαν. Γιουνάϊτεντ να μπει τετράδα στην πρέμιερ και να το πάρει ή να το πάρει η Ίντερ ή η Σεβίλλη. Τα λογικά φαβορί δηλαδή. Άλλη μια συνέπεια του ιού θα έλεγε κανείς.

Ως προς τα δεδομένα για τη συμμετοχή, φέτος υπάρχει μια ιδιαιτερότητα. Η Ανόρθωση θα μάθει αντίπαλο για το δεύτερο γύρο αφού ολοκληρωθεί ο πρώτος. Δηλαδή δε θα κληρωθεί με ζευγάρι. Θα έχει όνομα αντιπάλου συγκεκριμένο να το μελετήσει από τις 31 Αυγούστου μέχρι τις 17 του μήνα που θα τον αντιμετωπίσει.

Επίσης 1/9 θα μάθει και τον πιθανό του τρίτου γύρου. Ως «αδύνατη» στο δεύτερο θα μπορεί να βρει αντίπαλο που θα την «τραβήξει» μαζί του και να της πέσει «αδύνατος» στον τρίτο. Ένα παράδειγμα που μπορεί να καταγραφεί είναι η Παρτίζαν Βελιγραδίου, όχι πως είναι εύκολος αντίπαλος μην παρεξηγηθούμε.

Σε κάθε περίπτωση είναι ένα μονοπάτι τριών αγώνων που οδηγεί στους ομίλους. Στην Ανόρθωση θα προσπαθήσουν να παρουσιαστούν τόσο έτοιμοι όσο να καταφέρουν να δώσουν και τους τρεις. Η πίστη είναι εκεί, το Σεπτέμβριο θα μάθουμε και το αποτέλεσμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση