ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Ο Νινγκά λύνει τα χέρια

Πολυθεσίτης ο 29χρονος διεθνής...

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Έμφαση στην απόκτηση επιτελικού μέσου δίνουν στην Ανόρθωση, που φαίνεται μάλιστα πως έχουν βάλει αρκετά ψηλά τον πήχη για την ενίσχυση της συγκεκριμένης θέσης. Στο πλάνο βρίσκεται και η απόκτηση σέντερ φορ, ωστόσο αυτή η κίνηση παίρνει παράταση, με τον Κάσιμιρ Νινγκά να δίνει αν μη τι άλλο βάθος στη γραμμή κρούσης.

Μπορεί η φυσική θέση του 29χρονου διεθνούς να είναι εκείνη του αριστερού εξτρέμ, αλλά όπως είδαμε έως τώρα, ο Ντάρκο Μίλανιτς τον υπολογίζει και για την κορυφή της επίθεσης. Μάλιστα, ο ίδιος... με την έως τώρα παρουσία του στα φιλικά έδειξε ότι μπορεί να συνισφέρει απ’ αυτή τη θέση, καθώς πέραν του ότι πρόκειται για έναν αρκετά δραστήριο παίκτη, ικανό να βοηθά τους υπόλοιπους μεσοεπιθετικούς, ταυτόχρονα είναι και πολύ επικίνδυνος στο ψηλό παιχνίδι.

Επιλογή για την επίθεση θυμίζουμε πως αποτελεί και ο επίσης νεοαποκτηθείς, Ντέγιαν Ράντονιτς, που όμως μέχρι στιγμής δεν έχει αγωνιστεί σε κάποιο φιλικό, για να μπορούμε να πούμε περισσότερα σχετικά με τις ικανότητες του.

Η ουσία στην παρούσα φάση είναι ότι ο Νινγκά «λύνει» τα χέρια του Σλοβένου προπονητή, που φάνηκε πως μπορεί να υπολογίζει τον πρώην ποδοσφαιριστή της Άνγκερς για πάνω από μία θέσεις. Με αυτόν τον τρόπο ο διεθνής άσος δίνει χρόνο στους ανθρώπους του μεταγραφικού σχεδιασμού, μέχρι να καταλήξουν στον σέντερ φορ που ουσιαστικά θα πλαισιώνει την τριάδα μπροστά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση