ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Ο όρος στη συμφωνία με Λάρκου

Οι πληροφορίες της συμφωνίας για την αποζημίωση του Νεόφυτου Λάρκου

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Όπως γράψαμε σε προηγούμενο μας ρεπορτάζ (δες ΕΔΩ) η Ανόρθωση και ο Νεόφυτος Λάρκου όπως φαίνεται βρήκαν τη «χρυσή» τομή για να λύσουν τις οικονομικές τους διαφορές μακριά από δικαστικές αίθουσες.

Ο Κύπριος αθλητικός διευθυντής έβαλε νερό στο κρασί του, κάθισε συζήτησε με τους ανθρώπους της Ανόρθωσης και βρήκαν μία λύση που εξυπηρετεί και αφήνει ευχαριστημένες και τις δύο πλευρές.

Η συμφωνία προνοεί ότι ο Νεόφυτος Λάρκου θα πάρει περίπου το μισό ποσό του συμβολαίου του που απομένει υπό ένα όρο, ότι η «Κυρία» θα πρέπει να πληρώσει τον πρώην αθλητικό της διευθυντή μέχρι τον Ιούνιο. Εάν δεν το πράξει αυτό το πράγμα στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, ο Νεόφυτος θα μπορέσει να διεκδικήσει ολόκληρο το ποσό του συμβολαίου του.

Για την ώρα όπως φαίνεται οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία και πλέον ο Νεόφυτος Λάρκου περιμένει να πάρει το ποσό που συμφώνησε μέσα στους επόμενους τρεις μήνες.

Από εκεί και πέρα η Ανόρθωση πέραν από την περίπτωση Λάρκου έχει να διαχειριστεί και άλλα φλέγοντα ζητήματα, όπως οι αποζημιώσεις των Μουνιόθ και Μίλανιτς, όπως και των συνεργατών του (διάβασε ΕΔΩ).

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση