ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Ο Σάντσεθ δεν παίζει μόνος του...

Σάντης και Πριέτο κάνουν δεύτερες σκέψεις...

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο προγραμματισμός στην Ανόρθωση για τη νέα χρονιά έχει ξεκινήσει για τα καλά με τον Ανδρέα Σάντη και τον Αντόνιο Πριέτο να σχεδιάζουν την ομάδα από την αρχή μέχρι το τέλος. Στην κορυφή της ατζέντας των δύο ανδρών είναι το θέμα του προπονητή και θέλουν να βρουν τον εκλεκτό όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Μπορεί οι επαφές με τον Βίκτορ Σάντσεθ να ήταν στο τελικό στάδιο, όμως σύμφωνα με πληροφορίες ο Ισπανός δεν παίζει μόνος του, καθώς στη short list που παρέδωσε ο Πριέτο στον Σάντη υπάρχει ακόμη ένα όνομα που έχει προσελκύσει τον πρόεδρο της εταιρείας.

Φυσικά όσο δεν πέφτουν οι υπογραφές με τον Σάντσεθ και ακόμη υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες για να καταλήξουν σε συμφωνία οι δύο πλευρές, ο Σάντης εξετάζει και άλλες περιπτώσεις προπονητών που διαθέτουν τα προσόντα που ψάχνει. Για την ώρα οι Σάντης και Πριέτο θα συνεχίσουν το ψάξιμο με τον Σάντσεθ να παραμένει στη λίστα των υποψηφίων και θα διαφανεί αν οι δύο τους βρουν κάποιο άλλο προπονητή που θα τους ελκύσει περισσότερο. 

Εξελίξεις αναμένονται πολύ σύντομα μιας και οι Σάντης και Πριέτο θέλουν να κλείσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται το κεφάλαιο του νέου προπονητή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση