ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 13:39
 

Ανόρθωση: Ο τελειομανής Τιμούρ και οι κερδισμένες εντυπώσεις

Ενθαρρυντικά είναι τα σημάδια από τη δράση του Γεωργιανού τεχνικού

Newsroom 24sports

Η επιστροφή του Τιμούρ Κετσπάγια στον πάγκο της «Μεγάλης Κυρίας» έγινε δεχτή με τεράστια ικανοποίηση από τη συντριπτική μερίδα του κόσμου της ομάδας Αμμοχώστου και παρά την πρόσφατη διοικητική αβεβαιότητα, ο Γεωργιανός τεχνικός δούλεψε απρόσκοπτα. Άλλωστε τα αποτελέσματα των προσπαθειών του είναι ήδη ορατά με τον Γιώργο Γκαλίτσιο να παίρνει το πρώτο αεροπλάνο για Κύπρο μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του στο Βέλγιο, ώστε να αποτελέσει τον βασικό δεξιό οπισθοφύλακα της επόμενης διετίας, ενώ άλλες τέσσερις περιπτώσεις είναι συμφωνημένες προφορικά.

Πρόσφατα ο τελειομανής Τιμούρ Κετσπάγια ταξίδεψε στην Ολλανδία προκειμένου να επιθεωρήσει το προπονητικό κέντρο στο οποίο θα μονταριστεί η φετινή Ανόρθωση. Μια κίνηση σπάνια μεν, αλλά απόλυτα λογική δε, αν λάβει κανείς τον επαγγελματισμό, τη σοβαρότητα και τη μεθοδικότητα του Γεωργιανού τεχνικού, τον οποίον δεν φοβίζει η ξηρασία τίτλων αλλά αντιθέτως αποτελεί πρόκληση.

Ιδιαίτερα αν το μέτρο σύγκρισης είναι η αντίστοιχη περσινή περίοδος και λίγο παρακάτω με την προβληματική προετοιμασία η οποία συνοδεύτηκε από το «μένω-φεύγω» του Ρόνι Λέβι, τότε η διαφορά είναι μεγάλη. Με το άκουσμα της επιστροφής του Τιμούρ Κετσπάγια στο πηδάλιο της τεχνικής ηγεσίας, δεν αναμενόταν κάτι περισσότερο ή κάτι λιγότερο από τον συγκεκριμένο τρόπο δουλειάς με την παραμικρή λεπτομέρεια να λαμβάνεται υπόψη ώστε να μειωθεί το ρίσκο της αποτυχίας.

Βέβαια όσο καλή προεργασία και αν γίνει, τα αποτελέσματα στο γήπεδο και ιδιαίτερα στα πρώτα στάδια της νέας σεζόν, είναι αυτά τα οποία θα επιτρέψουν το χτίσιμο μομέντουμ και δυναμικής τόσο για τον ίδιο τον Τιμούρ Κετσπάγια, αλλά και την Ανόρθωση.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Η αποτυχία στις ΑΠΕ φέρνει αυξήσεις τα καύσιμα

«Ριάλια να φαν τζ’ οι όρνιθες ……………. Αυτό σκέφτηκα διαβάζοντας την είδηση για την επί θύραις αύξηση ...»
YIANNOULIS  |  10:14

Μέχρι τα ημιορεινά έφτασε το χιόνι

«Μα καλά ποιος του απαγορεύει, του χιονιά, να κατεβεί, ως τη Λάρνακα;»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  17:09

Γερμανικά ΜΜΕ: Περικοπές ευρωπαϊκών κονδυλίων προς την Τουρκία

«Kύριε Μπορέλ, πείτε το στον σουλτανίσκο που λιγόστεψαν οι μέρες του, σήμερα που θα είναι στο σπίτι σας! ...»
ΑΚΑ  |  11:20

«Η Κύπρος παρακολουθεί με σύνεση τις γεωστρατηγικές ανακατατάξεις στην περιοχή»

«Ο άνθρωπος χωρίς προσωπικότητα πότε θα πάει σπίτι του; »
ΑΚΑ  |  11:17

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση

X