ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Ο «τσουχτερός» Μπακάκης και οι... παλιόφιλοι

Οι... απαγορευτικές απολαβές του και οι πρώην συμπαίκτες που θα βρει, εάν κατηφορίσει στο νησί μας

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Το όνομα του Μιχάλη Μπακάκη κυριαρχεί από χθες στην μετεγγραφική επικαιρότητα της Ανόρθωσης.

Ο Ελλαδίτης δεξιός μπακ της ΑΕΚ Αθηνών είναι μια περίπτωση που αρέσει αρκετά τη δεδομένη στιγμή στον Τιμούρ Κετσπάγια, όμως φαίνεται πως είναι ιδιαίτερα «τσουχτερή» στο οικονομικό κομμάτι για την ομάδα της Αμμοχώστου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι οικονομικές απολαβές του Μπακάκη στην ελληνική ομάδα κυμαίνονται αυτή τη στιγμή πολύ πιο πάνω από αυτά που μπορεί να δώσει η Ανόρθωση. Αυτό το γεγονός αποτελεί μεγάλο «εμπόδιο» για να μπουν στα... βαθιά οι επαφές των δύο πλευρών και να κλείσει θετικά το όλο θέμα.

Το θετικό, όμως, από την άλλη, είναι πως ο Μπακάκης δεν υπολογίζεται από την ΑΕΚ Αθηνών, η οποία δύναται να τον παραχωρήσει έστω και με την μορφή δανεισμού στην Ανόρθωση ή σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα για το υπόλοιπο της σεζόν.

Συνεπώς, αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά με την περίπτωση του Μπακάκη, τότε η Ανόρθωση θα στραφεί σε άλλες περιπτώσεις για την προσθήκη ενός ποδοσφαιριστή στο δεξί άκρο της αμυντικής της γραμμής. Ονόματα συνεχώς προτείνονται στον Τιμούρ Κετσπάγια, αλλά οι προτεραιότητες είναι η απόκτηση αμυντικού μέσου και επιθετικού κορυφής.

Πάντως, αν αποκτηθεί εν τέλει ο Μπακάκης από την Ανόρθωση, τότε θα βρει στην ομάδα δύο πρώην συμπαίκτες του στην ΑΕΚ Αθηνών. Ο λόγος για τους Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και Μίλος Ντέλετιτς. Παράλληλα, είχε προπονητή του στην ελληνική ομάδα και τον Τιμούρ Κετσπάγια στα αρχικά στάδια της σεζόν 2016/2017.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση