ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Ο «χαρτοπόλεμος» και η αδυναμία συνεργασίας

Εκτεθειμένη και χωρίς πλάνο βήτα η ηγεσία του σωματείου

Newsroom 24sports

Σε παιχνίδι εντυπώσεων έχει μετατραπεί η προσπάθεια για εξεύρεση λύσεων στη δεινή οικονομική κατάσταση στην οποίαν έχει βρεθεί γι’ άλλη μια φορά η Ανόρθωση, με αφετηρία την έκτακτη γενική συνέλευση της 18ης Απριλίου. Στην αίθουσα «Κυριάκος Θεοχάρους» ο πρόεδρος του σωματείου Λοϊζος Λοϊζου έκανε εκτενή αναφορά στα γεγονότα των τελευταίων ετών, επιχειρώντας να σκιαγραφήσει τη δράση της εταιρίας κυρίως την τελευταία διετία, αλλά και παράλληλα να μοιράσει απαντήσεις σε ερωτήματα τα οποία τέθηκαν από τον κόσμο.

Σημείο αναφοράς αποτέλεσε η μυστικοπάθεια ως προς τη διαχείριση του περιβόητου MoU το οποίο γνωστοποιήθηκε στα μέλη του σωματείου στις 12 Απριλίου όταν και αποσύρθηκε, όπως επίσης και ο έλεγχος που δεν ασκήθηκε στον Ανδρέα Παντελή. Για το πρώτο σκέλος ο Λοϊζος Λοϊζου αναφέρθηκε σε αίτημα για εμπιστευτικότητα το οποίο όμως καταρρίφθηκε από την πλευρά του Χρίστου Πουλλαϊδη, αλλά και σε... προφορικές υποδείξεις προς τον πρώην πρόεδρο της εταιρίας για προσεκτική διαχείριση των χρημάτων τα οποία δεν υπήρχαν, γεγονός το οποίο δεν άφησε κανέναν ικανοποιημένο.

Η δε προσπάθεια απομόνωσης του ερωτήματος για το χώρο στάθμευσης του «Αντώνης Παπαδόπουλος» έχει γυρίσει μπούμερανγκ μετά την τοποθέτηση του Χρίστου Πουλλαϊδη ο οποίος διευκρίνησε ότι ήταν μέρος μιας σειράς από απορίες οι οποίες αποσκοπούσαν στην προσπάθεια εξασφάλισης άδειας πολεοδομίας για το το γήπεδο. Συμπερασματικά, το συμβούλιο του σωματείου έχει πετάξει λευκή πετσέτα ως προς την προσπάθεια διαχείρισης του χρέους το οποίο δημιουργήθηκε από τη δική της αδυναμίας για άσκηση ελέγχου με χαρακτηριστική την ατάκα του Λοϊζου Λοϊζου:

«Δεν έχουμε την οικονομική δυνατότητα για την διαχείριση των σημερινών αναγκών της εταιρείας.»

Τα περιθώρια συνεργασίας σωματείου και Χρίστου Πουλλαϊδη με την υφιστάμενη σύνθεση του πρώτου είναι μηδαμινά, ενώ στο επικοινωνιακό κομμάτι, το συμβούλιο έχει χάσει πάμπολλους πόντους από τη στιγμή που και δεν αναλαμβάνει ευθύνες, αλλά και προσπαθεί να τις μετακυλήσει στον άνθρωπο από τον οποίον απαιτεί συνεργασία άνευ όρων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση