ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Οι απαιτήσεις Πουλλαΐδη και οι επαφές Σάντη

Τα όσα έγιναν στη συνάντηση μεγαλομέτοχου και προέδρου της Εταιρείας

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

«Λευκός καπνός» βγήκε απ’ την συνάντηση Σάντη - Πουλλαΐδη την περασμένη Τρίτη (28/03) με τους δύο άνδρες να καταλήγουν σε μία αρχική συμφωνία για να ξεκινήσει η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της Ανόρθωσης και η τωρινή διοίκηση να δει τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς.

Δικλίδες από Πουλλαΐδη

Συγκεκριμένα ο Χρήστος Πουλλαΐδης στην χθεσινή συνάντηση επιβεβαίωσε για άλλη μία φορά το γεγονός ότι η οικογένεια του θέλει να παραχωρήσει το μετοχικό της πακέτο, όμως κάτι τέτοιο θα γίνει με συγκεκριμένους όρους. Πέραν απ’ τις οικονομικές απαιτήσεις του, έριξε στο «τραπέζι» συγκεκριμένες ασφαλιστικές δικλίδες προκειμένου η ομάδα να μπει στον ορθό δρόμο.

Ως βασική προϋπόθεση ο Πουλλαΐδης ζήτησε να παρουσιαστεί απ’ τους πιθανούς μετόχους πλάνο οικονομικής εξυγίανσης, και διασφάλιση της ρευστότητας στην ομάδα. Επί αυτού συμφώνησε με τον Ανδρέα Σάντη να παρουσιάσει το πλάνο του μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Ο Σάντης και οι συμπαίκτες

Την ίδια ώρα ο Ανδρέας Σάντης δήλωσε για ακόμη μια φορά έτοιμος να αναλάβει το ιδιοκτησιακό καθεστώς της «Κυρίας» μαζί με το συμβούλιο του και εξωδιοικητικούς παράγοντες. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της εταιρείας ξεκίνησε ήδη τις επαφές με επιφανείς Ανορθωσιάτες που θέλουν και μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα.

Επί του ρεπορτάζ η προσπάθεια του Ανδρέα Σάντη είναι να δημιουργήσει μια ομάδα ανθρώπων οι οποίοι θα αγοράσουν τις μετοχές του Χρήστου Πουλλαΐδη σε ποσό το οποίο θα οριστεί το επόμενο διάστημα.

Μάλιστα ο Σάντης έχει ήδη ετοιμάσει το προσχέδιο του για το πλάνο δράσης, το οποίο και παρουσίασε σε άτομα που επιθυμεί να ενταχθούν στο συμβούλιο του. Κύριος στόχος του ιδίου είναι η οικονομική ηρεμία και ασφάλεια της Ανόρθωσης ώστε να χτιστεί η νέα χρονιά με γερές βάσεις.

Ο ρόλος του σωματείου

Την ίδια ώρα πάντως σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της Ανόρθωσης θα διαδραματίσει και το σωματείου. Ο Χρήστος Πουλλαΐδης ζήτησε ήδη συνάντηση με τον πρόεδρο του σωματείου, Ευγένιο Χαμπουλλά, ώστε να του παρουσιάσει τα δεδομένα και τις αποφάσεις του, καθώς στην όποια αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος θα πρέπει να υπάρξει «πράσινο φως» απ’ το σωματείο.  

Επί της ουσίας έχουν γίνει βήματα προς την εξεύρεση λύσης στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της Ανόρθωσης, και στο αμέσως επόμενο διάστημα αναμένονται εξελίξεις που θα ξεκαθαρίσουν το τοπίο κι τελικά οι προσπάθεια Σάντη θα καρποφορήσει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση