ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 08:04
 

Ανόρθωση: Οι βαρύτατες ευθύνες και η λαϊκή απαίτηση

Εξηγήσεις αλλά και τιμωρία ζητά ο κόσμος της «Μεγάλης Κυρίας»

Newsroom 24sports

Όταν με το τέλος της περσινής σεζόν, η Ανόρθωση εξασφάλισε εισιτήριο για τα κύπελλα Ευρώπης για μιαν πενταετία, ήταν προφανές ότι έκανε ένα βήμα προς τα εμπρός προκειμένου να εξέλθει από την συνεχιζόμενη αγωνιστική κρίση η οποία την κράτησε μακριά από τις διακρίσεις. Το νέκταρ των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ ήταν μεθυστικό σε σημείο κατά το οποίο έγιναν οικονομικά ξανοίγματα όχι με στόχο την εισροή εσόδων αλλά με απαραίτητη προϋπόθεση αυτά να έρθουν ώστε να καλύψουν τις κινήσεις στη μεταγραφική σκακιέρα.

Η ανταπόκριση του κόσμου στις διάφορες ενέργειες για ενίσχυση του οικονομικού είναι συγκινητική

Τα πρώτα σημάδια για το ότι κάτι πήγαινει στραβά παρατηρήθηκαν με το σίριαλ παραμονής ή όχι του Ρόνι Λέβι στον πάγκο με δεδομένο το ενδιαφέρον από το Ισραήλ αλλά και με τις πολυδάπανες μεταγραφές οι οποίες επικεντρώθηκαν στη γραμμή κρούσης. Το χαστούκι από τη Λάτσι στέρησε από τη «Μεγάλη Κυρία» την προϋπόθεση να μαζέψει έσοδα από την ευρωπαϊκή της πορεία και ενώ στο διάστημα αυτό, ο Ανδρέας Παντελή και οι συνεργάτες του περιορίζοντας στο να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Τα προβλήματα, οικονομικά και μη σπρώχθηκαν κάτω από το χαλάκι ωστόσο πλέον βγαίνουν στη φόρα το ένα μετά το άλλο καθιστώντας δύσκολο το έργο του Μιχάλη Χατζηπαντέλα προς κατάθεση φακέλου για τα κριτήρια Μαρτίου. Ο πρώην πρόεδρος της εταιρίας δεν έχει πλέον επαφή με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και το συμβούλιο του σωματείου το οποίο είχε εποπτικό ρόλο στις κινήσεις του, είναι λες και έβλεπε το πρόβλημα αλλά σωπούσε.

Η ανταπόκριση του κόσμου στις διάφορες ενέργειες για ενίσχυση του οικονομικού είναι μεν συγκινητική, ωστόσο και αυτός με τη σειρά του αναζητήσει απαντήσεις, ένοχους και τιμωρία για την κατρακύλα στην οποίαν έχει πέσει η ομάδα εντός και εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Μέχρι τα ημιορεινά έφτασε το χιόνι

«Μα καλά ποιος του απαγορεύει, του χιονιά, να κατεβεί, ως τη Λάρνακα;»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  17:09

Γερμανικά ΜΜΕ: Περικοπές ευρωπαϊκών κονδυλίων προς την Τουρκία

«Kύριε Μπορέλ, πείτε το στον σουλτανίσκο που λιγόστεψαν οι μέρες του, σήμερα που θα είναι στο σπίτι σας! ...»
ΑΚΑ  |  11:20

«Η Κύπρος παρακολουθεί με σύνεση τις γεωστρατηγικές ανακατατάξεις στην περιοχή»

«Ο άνθρωπος χωρίς προσωπικότητα πότε θα πάει σπίτι του; »
ΑΚΑ  |  11:17

Κλοπή κατοικίας με λεία 7 χιλ. ευρώ και χρυσαφικά

«ΚΛΟΠΗ ….. κατοικίας ;;; Έκλεψαν κατοικία; Ή μήπως ΔΙΑΡΡΗΞΗ κατοικίας ;;; Πόσο ΠΤΩΧΗ διατύπωση !!! ...»
YIANNOULIS  |  10:51

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση

X