ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 00:14
 

Ανόρθωση: Οι βαρύτατες ευθύνες και η λαϊκή απαίτηση

Εξηγήσεις αλλά και τιμωρία ζητά ο κόσμος της «Μεγάλης Κυρίας»

Newsroom 24sports

Όταν με το τέλος της περσινής σεζόν, η Ανόρθωση εξασφάλισε εισιτήριο για τα κύπελλα Ευρώπης για μιαν πενταετία, ήταν προφανές ότι έκανε ένα βήμα προς τα εμπρός προκειμένου να εξέλθει από την συνεχιζόμενη αγωνιστική κρίση η οποία την κράτησε μακριά από τις διακρίσεις. Το νέκταρ των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ ήταν μεθυστικό σε σημείο κατά το οποίο έγιναν οικονομικά ξανοίγματα όχι με στόχο την εισροή εσόδων αλλά με απαραίτητη προϋπόθεση αυτά να έρθουν ώστε να καλύψουν τις κινήσεις στη μεταγραφική σκακιέρα.

Η ανταπόκριση του κόσμου στις διάφορες ενέργειες για ενίσχυση του οικονομικού είναι συγκινητική

Τα πρώτα σημάδια για το ότι κάτι πήγαινει στραβά παρατηρήθηκαν με το σίριαλ παραμονής ή όχι του Ρόνι Λέβι στον πάγκο με δεδομένο το ενδιαφέρον από το Ισραήλ αλλά και με τις πολυδάπανες μεταγραφές οι οποίες επικεντρώθηκαν στη γραμμή κρούσης. Το χαστούκι από τη Λάτσι στέρησε από τη «Μεγάλη Κυρία» την προϋπόθεση να μαζέψει έσοδα από την ευρωπαϊκή της πορεία και ενώ στο διάστημα αυτό, ο Ανδρέας Παντελή και οι συνεργάτες του περιορίζοντας στο να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Τα προβλήματα, οικονομικά και μη σπρώχθηκαν κάτω από το χαλάκι ωστόσο πλέον βγαίνουν στη φόρα το ένα μετά το άλλο καθιστώντας δύσκολο το έργο του Μιχάλη Χατζηπαντέλα προς κατάθεση φακέλου για τα κριτήρια Μαρτίου. Ο πρώην πρόεδρος της εταιρίας δεν έχει πλέον επαφή με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και το συμβούλιο του σωματείου το οποίο είχε εποπτικό ρόλο στις κινήσεις του, είναι λες και έβλεπε το πρόβλημα αλλά σωπούσε.

Η ανταπόκριση του κόσμου στις διάφορες ενέργειες για ενίσχυση του οικονομικού είναι μεν συγκινητική, ωστόσο και αυτός με τη σειρά του αναζητήσει απαντήσεις, ένοχους και τιμωρία για την κατρακύλα στην οποίαν έχει πέσει η ομάδα εντός και εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Με προβλήματα η πρεμιέρα ΓεΣΥ για τους πολίτες

«Ορθογραφία άρθρου...μεγάλη ντροπή!»
Ο Κριτικός  |  23:31

Επετειακό γραμματόσημο για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Γλαύκου Κληρίδη

«Τα όσα πρέσβευε ο Γλαύκος Κληρίδης! Ο ενταφιαστής των ιδεών Γκάλι και ίσως της πιο σοβαρής προσπάθειας ...»
Giannos  |  14:35

Ο Αναστασιάδης διόρισε τον Λεωνίδα Παντελίδη ως Ε/κ μέλος στη ΔΕΑ

«Σοβαρότητα μηδέν από την κυβέρνηση Αναστασιάδη η οποια φαίνεται ξέχασε πως έγινε η φονική έκρηξη στο ...»
Πέτρος Παπαστυλιανού  |  09:50

Την άρση των απομονώσεων ζητά από τον ΟΗΕ ο Ακιντζί

«O κ. Ακιντζί ακόμη να αντιληφθεί ότι κανείς δεν τον λαμβάνει σοβαρά υπόψη. »
ΑΚΑ  |  09:35

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση

X