ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Οι δυο πυλώνες για μεταγραφές και προπονητή

Στο τραπέζι υπάρχει ήδη συγκεκριμένο πλάνο και ονόματα μεταγραφικών στόχων

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Τρέχουν οι εξελίξεις στην Ανόρθωση με τα ανοικτά μέτωπα να είναι πολλά και άκρως σημαντικό. Εκ των πραγμάτων σημαντικότερο όλων είναι η συμφωνία διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματος μεταξύ σωματείου και εταιρείας, ωστόσο στην «Κυρία» δεν μένουν με σταυρωμένα χέρια στο κομμάτι του προγραμματισμού.

Επί αυτού Πριέτο και διοίκηση προετοιμάζουν το έδαφος για να είναι σε θέση να ξεκινήσουν με την υλοποίηση τον επί χάρτου σχεδιασμό. Προτεραιότητα αποτελεί φυσικά η εξεύρεση προπονητή, αλλά και η ενίσχυση του ρόστερ. Στο τραπέζι υπάρχει ήδη συγκεκριμένο πλάνο και ονόματα μεταγραφικών στόχων.

Μάλιστα δεν αποκλείεται οι πρώτες μεταγραφές να προχωρήσουν πριν τη έλευση του νέου προπονητή και άρα χωρίς την έγκρισή του. Ο εκλεκτός της διοίκησης θα κληθεί να προσαρμοστεί στο υφιστάμενο μεταγραφικό πλάνο και να δουλέψει με τον τρόπο που θα του ζητηθεί από τους... προϊστάμενούς του. Αυτό είναι ένα από τα βασικά κριτήρια που έχουν τεθεί για την πρόσληψή του.

Σαφώς και η άποψη του θα έχει βαρύνουσα σημασία, ωστόσο, πρώτος υπεύθυνος για τις μεταγραφές είναι ο Αντόνιο Πριέτο. Ρόλο έχει να παίξει και η συμβουλευτική ομάδα που έχει συστήσει ο Ανδρέας Σάντης και η οποία αποτελείται από τους Χριστάκη Κασσιανό, Νίκο Νικολάου και Πανίκο Πούνα, ενώ θα ληφθεί υπόψιν και η έκθεση του Βέσκο Μιχαίλοβιτς για τους ποδοσφαιριστές του υφιστάμενου ρόστερ. Ο τελευταίος λόγος πάντως θα ανήκει στη διοίκηση και στον Ανδρέα Σάντη, όπως ξεκαθάρισε πρόσφατα και ο ίδιος ο πρόεδρος της Ανόρθωσης.

Χαμηλός Μ.Ο. ηλικίας και ηγέτες

Μέσα από την ενίσχυση του καλοκαιρού, η Ανόρθωση θέλει να προσθέσει ποιότητα σε όλες τις γραμμές με ποδοσφαιριστές που έχουν κίνητρα και προοπτική να βοηθήσουν, όχι μόνο στην επόμενη σεζόν αλλά για τα επόμενα χρόνια. Αυτό εξυπακούεται πως θα πέσει σημαντικά και ο μέσος όρος ηλικίας, κάτι που αποτελεί ένα από τα βασικά ζητούμενα των αρμοδίων.

Αυτό δεν συνεπάγεται πως δεν θα αποκτηθούν και ποδοσφαιριστές που διανύουν την τέταρτη δεκαετία της ζωής τους. Έχουν τεθεί συγκεκριμένα κριτήρια κι αν εντοπιστούν ποδοσφαιριστές με εμπειρία, προσωπικότητα, με χαρακτηριστικά ηγέτη, οι οποίοι θα αποτελέσουν τους τις «κώλωνες» του ρόστερ, θα γίνει κίνηση για την απόκτησή τους.

Ο βοηθός (Οκκάς) και ο... βοηθός

Θέμα χρόνου αποτελεί η επισημοποίηση της έναρξης συνεργασίας με τον Γιάννο Οκκά. Υπογραφές δεν έχουν πέσει, αλλά φαίνεται να είναι σχεδόν όλα συμφωνημένα για να αναλάβει το πόστο βοηθού προπονητή Αν στην πορεία προκύψει κάτι διαφορετικό ή κάποιος άλλος, αναβαθμισμένος ρόλος, είναι κάτι που θα φανεί στην πορεία.

Η ανακοίνωση για την έναρξη συνεργασίας με Οκκά δεν αναμένεται προηγηθεί αυτής της πρόσληψης του νέου προπονητή. Ο τελευταίος θα έχει την ευχέρεια να προσθέσει στο τεχνικό τιμ βοηθό της δικής του επιλογής, τη ίδια ώρα όμως είναι υποχρεωμένος να αποδεχθεί άτομα τα οποία εμπιστεύεται η διοίκηση και θέλει να βρίσκονται στο επιτελείο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση

Αήττητη συνεχίζει την πορεία της η Ανόρθωση που κέρδισε με 1-3 την Καρμιώτισσα εκτός έδρας
24sports.com.cy
 |  ΑΝΟΡΘΩΣΗ