ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 21:00
 

Ανόρθωση: Οι Κύπριοι επιστρέφουν και έχουν απαιτήσεις

Τουλάχιστον πέντε ντόπιες πρωτοκλασάτες λύσεις θα βρεθούν στο κυανόλευκο ρόστερ

Η απόκτηση του Κωστάκη Αρτυματά, του Μάριου Στυλιανού και του Γιώργου Παπαδόπουλο, ενίσχυσε το ντόπιο στοιχείο στο κυανόλευκο ρόστερ παρά την αποχώρηση του 20χρονου τερματοφύλακα Δημήτρη Δημητρίου. Τουλάχιστον οι δύο πρώτοι αποτελούν εν ενεργεία διεθνείς με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας και παρουσιάζονται αποφασισμένοι να πέσουν με τα μούρα στον έντονο συναγωνισμό σε μεσαία γραμμή και δεξί άκρο της άμυνας.

Η αποχώρηση του Γιώργου Οικονομίδη μετά από μιαν τριετία δεν φαντάζει ικανή να μειώσει την προσπάθεια ενίσχυσης της κυπριακής απόχρωσης μιας και ο Μιχάλης Ιωάννου κουβαλά τις περσινές εμπειρίες και διψά για ακόμη περισσότερο χρόνο συμμετοχής, ενώ ο Νικόλας Εγγλέζου είναι έτοιμος να υπηρετήσει ποικιλοτρόπως την αριστερή πτέρυγα. Από δανεισμό επέστρεψαν και έχουν μεταβεί στην Ολλανδία οι Κώστας Πηλέας, Χρίστος Χατζηπασχάλης, Παύλος Κορέα και Κωνσταντίνος Σωτηρίου, κερδίζοντας έτσι τουλάχιστον σε πρώτο στάδιο την εμπιστοσύνη του Τιμούρ Κετσπάγια.

Από εκεί και πέρα, άλλοι δύο Κύπριοι ποδοσφαιριστές διεκδικούν θέση στο κυανόλευκο ρόστερ και συγκεκριμένα ο υψηλόσωμος αμυντικός Φώτης Κέζος και ο επιθετικός Μιχάλης Χριστοδούλου ο οποίος σκόραρε στο φιλικό κόντρα στη Ζάμαλεκ. Εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ότι μετά από αρκετά χρόνια δημιουργούνται οι προϋποθέσεις και για ουσιαστική ενίσχυση της εθνικής με ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης και μειώνεται η πιθανότητα καταβολής του σχετικού προστίμου για μη συμμετοχή ντόπιων μονάδων στο αρχικό σχήμα κάθε αγώνα.

Σχόλια αναγνωστών

Διαγράφηκαν δάνεια εκτοπισθέντων γεωργοκτηνοτρόφων από την ΣΚΤ

«Είσαι επιχειρηματίας ή γυναίκα; Είσαι σε οποιοδήποτε οικονομικό χάος ή χρειάζεσαι χρήματα για να ξεκινήσεις ...»
3% προσφορά δανείου ισχύουν τώρα  |  18:20

Αρχιεπίσκοπος: Ο Ακιντζί πιέζεται από την Άγκυρα

«Ο διευθυντής της εκκλησίας Κύπρου με το πιο πτωχό λεξιλόγιο!!! »
ΑΚΑ  |  09:58

Στους αστυνομικούς ανακριτές θα μιλήσει ο Μητροπολίτης Μόρφου

«Τρία πουλάκια κάθονταν… Αναστατώσατε τον κόσμο, σεβασμιότατε κύριε, κύριε Νεόφυτε και τώρα θυμηθήκατε ...»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  10:37

Επτά ελληνικά πανεπιστήμια στα καλύτερα του κόσμου

«Έ, πέστε μας κιόλας ότι το Πανεπιστήμιο Κύπρου είνε στην ίδια κατάταξη με το Πολθτεχνείο.»
PeterG  |  03:13

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση

X