ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 00:05
 

Ανόρθωση: Οι ματιές στο μέλλον και το κεφάλαιο Κετσπάγια

Αυξημένες είναι οι πιθανότητες επιστροφής του Γεωργιανού τεχνικού αν και υπάρχει αρκετό έδαφος να καλυφθεί

Οι τρέχουσες υποχρεώσεις της «Μεγάλης Κυρίας» δεν επιτρέπουν την ενασχόληση με τον προγραμματισμό της νέας σεζόν τουλάχιστον σε μεγάλο βαθμό, σε σημείο που δεν αναμένεται να προκύψει δραστηριότητα στο κεφάλαιο ανανεώσεων. Παρόλ’ αυτά ο Χρίστος Πουλλαϊδης παρακολουθεί την όλη κατάσταση χωρίς να ξεκαθαρίζει το βαθμό ανάμειξής του στο άμεσο μέλλον και έχει κάνει κρούση για μελλοντικές συνεργασίες.

Το όνομα του Τιμούρ Κετσπάγια έχει πέσει στο τραπέζι και μάλιστα έχει προκύψει συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας, εκεί όπου διαφάνηκε πρόσφορο έδαφος ωστόσο σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να λεχθεί οτιδήποτε περί συμφωνίας. Άλλωστε δεν είναι και ότι πιο εύκολο να ειπωθεί όταν αφορά τη συνεργασία ενός προπονητή με μιαν ομάδα καθώς υπάρχουν παράμετροι όπως ο προϋπολογισμός, η χρονική διάρκεια του συμβολαίου και οι συνεργάτες οι οποίες απαιτούν προσεκτική διαχείριση.

Δεν αποκλείεται στο άμεσο μέλλον να προκύψει και νέα συνάντηση των δύο πλευρών, με τον Χρίστο Πουλλαϊδη να επιζητεί πρώτα πληροφόρηση ως προς την οικονομική κατάσταση της εταιρίας μιας και δεν είναι διατεθειμένος να καλύψει το χρέος που έχουν αφήσει άλλοι με την καλοκαιρινή κακοδιαχείριση. Η ενεργός συμμετοχή του αποτελεί τη δεδομένη στιγμή προϋπόθεση για επιστροφή του Τιμούρ Κετσπάγια μιας και η διερευνητική επαφή έγινε από τον ίδιο τον ισχυρό άνδρα των κυανολεύκων της Αμμοχώστου.

Μια σημαντική διαφορά σε σχέση με προηγούμενα σενάρια επιστροφής του Γεωργιανού προπονητή, είναι η καλή διάθεση, η προθυμία και το ενδιαφέρον το οποίο επιδεικνύει και ο ίδιος. Άλλωστε δεν απέχουμε και πολύ από το χρονικό σημείο κατά το οποίο με επίσημη τοποθέτησή του, είχε αναφέρει ότι ο πάγκος της «Μεγάλης Κυρίας» τον ενδιαφέρει φτάνει να συνοδεύεται με τις κατάλληλες προϋποθέσεις και μια εξ αυτών ήταν η μη παρουσία του Ανδρέα Παντελή σε οποιοδήποτε πόστο.

Σχόλια αναγνωστών

Έδωσε απαντήσεις για τις νέες ιδέες ο Πρόεδρος

«Kαι αμέσως άρπαξες την απάντηση Ακιντζί / Άντρου.»
ΑΚΑ  |  09:33

Άντρος Κυπριανού: Η δεξιά εξυμνεί την Ευρώπη αλλά αγνοεί τις υποδείξεις της

«Kαι διερωτώμαι! Γιατί τόση μεγάλη επιθυμία από το ΑΚΕΛ να στείλει 1 ή 2 ευρωβουλευτές στο Ευροκοινοβούλιο ...»
ΑΚΑ  |  09:06

Βουλή: Ζητά από ΗΠΑ αναίρεση απόφασης για τα Υψώματα Γκολάν

«To AKΕΛ, δυστυχώς για την Κύπρο, παίζει παιγνίδι της Τουρκίας και το συντομότερο που θα μπορέσει ο Λαός ...»
ΑΚΑ  |  09:01

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση

X