ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Όλα είναι θέμα timing

Ο Ευγένιος Χαμπουλλάς βγήκε μπροστά την κατάλληλη ώρα

Ο Ευγένιος Χαμπουλλάς βρέθηκε χθες καλεσμένος στην εκπομπή «Χωρίς VAR» της Cablenet και μίλησε για όλα τα θέματα που αφορούν την Ανόρθωση. Το timing κρίνεται κατάλληλο μιας και το κλίμα των τελευταίων ημέρων δεν το λες αρμονικό και ήρεμο. Αντίθετα υπήρχε μια ένταση που ολοένα και αυξανόταν, έτσι ο Ευγένιος Χαμπουλλάς βγήκε μπροστά στο σωστό timing για να εκτονώσει αυτή την ένταση και να επαναφέρει την ηρεμία.

Την σούπερ είδηση δεν την έδωσε, γιατί λίγο πολύ τα πλείστα θέματα στα οποία αναφέρθηκε ήταν γνωστά, όμως υπήρχε ανάγκη να βγει μπροστά και αυτό έπραξε.

Ξεκινώντας από το θέμα Τιμούρ ο πρόεδρος της Ανόρθωσης έβαλε μια άνω τελεία και αφού τόνισε πως και ο ίδιος θέλει να παραμείνει ο Γεωργιανός στην ομάδα (και είναι σημαντική η τοποθέτηση του αυτή), σημείωσε πως σε τρεις εβδομάδες θα ανοίξει ξανά. Αυτό είναι πέρα για πέρα σημαντικό για την Ανόρθωση, μιας και τις τελευταίες μέρες - εβδομάδες, το κεφάλαιο ανανέωσης Τιμούρ ήταν στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας και είναι αυτό που σε ένα βαθμό έφερνε την ένταση.

Από εκεί και πέρα το κεφάλαιο Παπαχαραλάμπους ήταν γνωστό πως θα έπαιρνε τη νομική οδό, ενώ στο οικονομικό το 1.5 εκατομμύριο ένεκα κορωνοϊού μπορεί να πει κάποιος πως ήταν αναμενόμενο. Για τη διαιτησία δε, η αποτυχία κάποιων είναι δεδομένη. Δεν γίνεται να έχεις τόσο λίγους διαιτητές μιας και σε κάποια φάση θα εγκλωβιστείς σε αυτό (κάτι που ήδη συμβαίνει).

Το θέμα του γηπέδου παρουσιάζει ενδιαφέρον, μιας και τα 5.3 εκατομμύρια που χρειάζεται να επενδυθούν ώστε να γίνει το «Παπαδόπουλος» και πάλι γήπεδο ευρωπαϊκών στάνταρ. Να μπορεί δηλαδή να το αξιοποιήσει στην Ευρώπη η Ανόρθωση. Ασφαλώς πρόκειται για ένα πολύ υψηλό ποσό, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε πως τα τελευταία χρόνια όλο και κάποια θέματα είχε το «Παπ» με την παρούσα διοίκηση ήδη από την περσινή χρονιά να προχωρά σε βελτιωτικά έργα.

Γενικότερα αυτό που κρατά κανείς από την χθεσινή συνέντευξη είναι το timing. Ο κόσμος της Ανόρθωσης είχε ανάγκη να ακούσει τον πρόεδρο της εταιρείας, και ορθά ο Ευγένιος Χαμπουλλάς βγήκε μπροστά. Εκτόνωσε την ένταση που ολοένα και αυξανόταν και πλέον η ομάδα επικεντρώνεται στο στόχο του κυπέλλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση