ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Όλτρα, Καμορανέζι και άλλοι...

Τα δεδομένα για τον προπονητή στην «Κυρία»

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Προτεραιότητα της διοικούσας επιτροπής είναι να κλείσει το θέμα του προπονητή της ομάδας άμεσα και πέραν από το όνομα του Μάουρο Καμορανέζι που βρίσκεται στη λίστα όπως σας αποκάλυψε η ιστοσελίδα μας, υπάρχουν άλλα δύο ονόματα. Σύμφωνα λοιπόν με νεότερες πληροφορίες του 24sports για την ώρα βρίσκεται στο short list και ο Χοσέ Λούις Όλτρα, αλλά και ακόμη ένας προπονητής.

Ο Ισπανός προπονητής είχε επαφές με τη διοικούσα επιτροπή και έγινε μία πρώτη βολιδοσκόπηση για το κατά πόσο θα μπορεί να υπάρξει συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Από πλευράς Ανόρθωσης το εξηγήθηκε το πλάνο στο οποίο μπορεί να δουλέψει ομάδα τη φετινή σεζόν, ενώ του αναλύθηκε και η οικονομική κατάσταση.

Όλτρα και Καμοράνέζι βρίσκονται σε περίοπτη θέση στη short-list της Ανόρθωσης μαζί με άλλο ένα προπονητή του οποίου του όνομα δεν έχει διαρρεύσει. Στα υπόψιν βρίσκονται επίσης οι περιπτώσεις των Γιανέφσκι και Οκκά.

Πέρα από το ενδιαφέρον της Ανόρθωσης, ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ έχει ενώπιον του και δυο προτάσεις από το εξωτερικό, κάτι που κάνει δύσκολη την περίπτωσή του.

Ο Όλτρα δεν χρειάζεται και ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς είναι γνωστός από το πέρασμα του στην ΑΕΚ, στην οποία μεγαλούργησε, φτάνοντας μέχρι τους «16» του Κόνφερενς Λιγκ.

Ξεκάθαρα πρόκειται για μια δύσκολη περίπτωση και από πλευράς οικονομικών δεδομένων, όμως αν καταφέρει η διοικούσα επιτροπή να εξασφαλίσει την υπογραφή του Όλτρα, στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα πως η Ανόρθωση μπαίνει σε μια εντελώς νέα (μεταβατική) εποχή με ένα πλάνο και ένα εξαιρετικό προπονητή για να δουλέψει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση