ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Όταν η Λάρισα πρόβλεψε με... προσβολές για Ντέλετιτς!

Στην Κύπρο μεν, αλλά σε μεγάλη και ιστορική ομάδα και όχι σε κάποιο... χωριό!

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Όταν ο Μίλος Ντέλετιτς άφηνε τη Λάρισα για να πάει στην ΑΕΚ, η διοίκηση Αλέξη Κούγια, δεν το χώνεψε και είχε προβεί σε μία προσβλητική για τον ποδοσφαιριστή ανακοίνωση

Οι «βυσσινί» πριν από σχεδόν τρία χρόνια, σε μια ανακοίνωση στην οποία ενημέρωναν ότι πλήρωσαν τα χρωστούμενα στον ποδοσφαιριστή ο οποίος ανακοινώθηκε χθες από την Ανόρθωση με υποσχετική, έκαναν αναφορά και στη μετέπειτα πορεία της καριέρας του!

Συγκεκριμένα, στην καυστική ανακοίνωση σχετικά με τον τρόπο που έφυγε ο Σέρβος από την ομάδα της Λάρισας, μετακομίζοντας στην ΑΕΚ Αθηνών, η ΑΕΛ ανέφερε μεταξύ άλλων ότι δεν θα στεριώσει στους «κιτρινόμαυρους» και πως θα δοθεί δανεικός στη Λαμία, είτε σε ομάδα της Κύπρου!

Κατά έναν τρόπο, συνέβη αυτό που αναγραφόταν στην ανακοίνωση της Λάρισας, αφού μετά από τον δανεισμό του για ένα χρόνο στην Λαμία (με την οποία είχε φουλ συμμετοχές και αξιοπρεπή παρουσία), χθες ανακοινώθηκε από την Ανόρθωση… δηλαδή από ομάδα της Κύπρου!

Ο παίκτης έρχεται μεν στην Κύπρο, αλλά σε μία από τις μεγαλύτερες και ιστορικότερες ομάδες και όχι σε κάποιο «χωριό» όπως ισχυρίζονταν στη Λάρισα σε μία προσπάθειά τους να μειώσουν τον ποδοσφαιριστή. Και για να τον επιλέξει ο Τιμούρ Κετσπάγια, θα είδε μάλλον στοιχεία τα οποία μπορεί να είναι χρήσιμα για την Ανόρθωση της νέας σεζόν.

Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση σημειωνόταν το εξής:

«Για να τον δώσουν δανεικό πιθανότατα στη Λαμία τα Χριστούγεννα (εκτός αν τον δώσουν στην Κύπρο για λόγους εντυπώσεων)... Ευχόμαστε ο Ντέλετιτς με τα χρήματα που του καταθέσαμε σήμερα, τα οποία χρήματα ουδέποτε δούλεψε, να λύσει τα οικονομικά του προβλήματα, όπως επίσης του ευχόμαστε να πρωταγωνιστήσει στη συνέχεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας στα διάφορα χωριά που θα πάει δανεικός είτε στην Ελλάδα είτε στην Κύπρο».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση