ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Ουάρντα ήταν και πάει

Οι άνθρωποι της «Κυρίας» είναι υποχρεωμένοι να δουν την επόμενη μέρα

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η Ανόρθωση αποχαιρέτησε με επίσημη ανακοίνωση τον Ουάρντα και τον ευχαρίστησε για τα όσα πρόσφερε στην ομάδα τον ένα χρόνο που φόρεσε τα «κυανόλευκα». Παράλληλα, μέσα στην εν λόγω ανακοίνωση, η «Κυρία» έκανε αναφορά και στις επαφές των δύο πλευρών για την ανανέωση της συνεργασίας τους (ΔΕΣ ΕΔΩ).

Ο Αιγύπτιος αποτελεί και επίσημα παρελθόν από την Ανόρθωση, εξέλιξη που δεν ήθελαν οι φίλοι της ομάδας. Το ιδανικό σενάριο για όλους στο οικοδόμημα της Βαρωσιώτικης ομάδας ήταν να επιτευχθεί συμφωνία με τον «Χαμπίμπι» και να ανανεώσει. Αυτό δεν έγινε και το κεφάλαιο Ουάρντα κλείνει. Οι άνθρωποι της «Κυρίας» οφείλουν να κοιτάξουν την επόμενη μέρα. Το θέμα του Αιγύπτιου μπορεί να μην έκλεισε όπως ήθελαν αλλά έκλεισε.

Νεόφυτος Λάρκου και Ντάρκο Μίλανιτς είναι πλέον πιο συνειδητοποιημένοι και μεταξύ άλλων θα ψάξουν στο μεταγραφικό παζάρι για έναν ποδοσφαιριστή που θα καλύψει το κενό που αφήνει ο Ουάρντα. Δεδομένη δηλαδή πρέπει θεωρείται η προσπάθεια για απόκτηση ενός γρήγορου εξτρέμ με άριστη τεχνική κατάρτιση και με ευχέρεια στο γκολ.

Συνεπώς, η οριστική εξέλιξη με τον Αιγύπτιο έχει και τα θετικά της. Η ομάδα του Ντάρκο Μίλανιτς δεν θα μπορούσε να περιμένει για πολύ ακόμα την απόφαση του ποδοσφαιριστή. Πλέον η «Κυρία» έχει αρκετό χρόνο να φέρει στο «Αντώνης Καρράς» τον αντι-«Χαμπίμπι». Με τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις να απουσιάζουν, υπάρχει το χρονικό περιθώριο μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος για να γίνουν σωστές επιλογές με χαμηλό ρίσκο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση