ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Πάει στην ΟΥΕΦΑ για το «ΠΑΠ» ο Χαμπουλλάς!

Η αναβάθμιση του γηπέδου θέμα συζήτησης με την αρμόδια επιτροπή

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Το γηπεδικό θέμα με τις βελτιώσεις που απαιτούνται για να ανεβεί κατηγορία το «Αντώνης Παπαδόπουλος» και να δικαιούται να φιλοξενεί παιχνίδια ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης είναι πάντοτε στην επικαιρότητα της Ανόρθωσης αυτό το διάστημα.

Γι' αυτό τον σκοπό, ο πρόεδρος της εταιρείας Ευγένιος Χαμπουλλάς ετοιμάζεται να μεταβεί στα γραφεία της UEFA το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, για να συναντηθεί με την αρμόδια επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας και να αποφασιστούν από κοινού τα επόμενα βήματα.

Παράλληλα, πέρα από τις σαφείς οδηγίες που θα λάβει από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, η ομάδα της Αμμοχώστου θα πάει με εμπεριστατωμένη μελέτη εκεί για όλα όσα απαιτούνται να γίνουν για το θέμα αυτό, πάντα σε συνεννόηση με τους αρχιτέκτονες.

Η πρόσφατη δήλωση του προέδρου της εταιρείας στην οπαδική εκπομπή της Ανόρθωσης για πιθανή αλλαγή της έδρας και των εγκαταστάσεων δεν είναι τόσο απλό να γίνει από τη μια στιγμή στην άλλη. Για να μετατραπεί η θεωρία σε πράξη, απαιτείται και η συγκατάθεση του σωματείου, μέσα από απόφαση από την Γενική συνέλευση.

Εξάλλου, πρόθεση της διοίκησης τη δεδομένη στιγμή είναι η εξάντληση των πιθανοτήτων για να ανεβεί σε κατηγορία 4 το «Αντώνης Παπαδόπουλος», με ότι και αν αυτό συνεπάγεται. Οτιδήποτε άλλο, μπαίνει σε δεύτερη μοίρα τώρα, χωρίς να αποκλείεται να αλλάξουν τα δεδομένα στο άμεσο μέλλον.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση