ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Πάνε για αντιπρόταση στον Κάναντι, plan b Οκκάς ή Γιανέφσκι!

Τα δεδομένα στο θέμα προπονητή

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Του Θεόδωρου Τσιολάκη

Άλλη μία συνεδρία της διοικούσας επιτροπής είναι προγραμματισμένη σήμερα και αφορά τον προπονητή με την ευχή να είναι και η τελευταία για να παρθεί η απόφαση για τον εκλεκτό που θα καθίσει στον πάγκο της Ανόρθωσης.

Πιο συγκεκριμένα σήμερα το απόγευμα η διοίκηση θα συνεδριάσει με αποκλειστικό μέλημα να βάλει στο τραπέζι τα ονόματα όλων των υποψηφίων και να βγάλει μία απόφαση. Πιο συγκεκριμένα τα ονόματα που βρίσκονται στο Short list είναι αυτά των Κάναντι, Γιανέφσκι, Οκκά και Καμορανέσι, με τους τρεις πρώτους να συγκεντρώνουν περισσότερες πιθανότητες από τον Ιταλό θρύλο.

Το όνομα που πάντα ήταν πρώτο στη λίστα της διοικούσας επιτροπής ήταν αυτό του Ντάμιρ Κάναντι, όμως λόγω της οικονομικής διαφοράς που υπάρχει η περίπτωση του δυσκόλεψε, όμως σήμερα θα γίνει μία ύστατη προσπάθεια, κάνοντας αντιπρόταση στον Αυστριακό τεχνικό με σκοπό να βρεθεί η χρυσή τομή. Αν δεν ξεπεραστεί το οικονομικό εμπόδιο, τότε η διοίκηση θα προχωρήσει σε άλλη λύση.

Μετά τον Κάναντι, μέχρι χθες ακολουθούσε ο Γιανέφσκι, όμως οι πληροφορίες αναφέρουν πως το όνομα του Γιάννη Οκκά σήμερα παίζει δυνατά στο τραπέζι και για την ώρα οι δύο τους είναι στην ίδια θέση.

Ασφαλή πρόβλεψη για το ποιος θα είναι ο νέος προπονητής της Ανόρθωσης δεν μπορεί να γίνει, όμως άμεσα πρέπει να παρθεί η απόφαση γιατί οι μέρες περνάνε και 1η Ιουλίου η ομάδα σηκώνει μανίκια.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση