ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Παπ και στο βάθος... ΓΣΠ!

Η έδρα των ευρωπαϊκών παιχνιδιών πάντοτε στην ατζέντα

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Το θέμα της έδρας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για την Ανόρθωση είναι ένα από τα κυρίαρχα θέματα που υπάρχουν αυτό το διάστημα στην επικαιρότητα της ομάδας.

Δεδομένο είναι πως το γήπεδο «Αντώνης Παπαδόπουλος» είναι κατηγορίας δύο και μπορεί να φιλοξενήσει αγώνες μέχρι και τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, όπως ανακοίνωσε επίσημα η ΚΟΠ πριν από λίγες μέρες. Ως εκ τούτου, είναι σχεδόν σίγουρο πως θα παίξει εκεί στις 5 ή 12 Αυγούστου, με όποιον αντίπαλο της λάχει από την κλήρωση της 19 Ιουλίου.

Αν προχωρήσει στον επόμενο γύρο, τότε είναι σίγουρο πως θα αναζητηθεί νέα έδρα. Η λύση που προκρίνεται είναι αυτή του ΓΣΠ, αν και δεν υπάρχει κάτι δεδομένο ακόμα. Το γήπεδο της πρωτεύουσας ευνοεί και μεγαλύτερη παρουσία κόσμου και αυτό είναι κάτι που λαμβάνεται σοβαρά υπόψη στην τελική απόφαση των αρμοδίων. 

Μιλώντας για παρουσία κόσμου, στην ομάδα της Αμμοχώστου περιμένουν και τις τελικές αποφάσεις της πολιτείας και της επιδημιολογικής ομάδας για το ποσοστό οπαδών που θα τους επιτραπεί να έχουν στα ευρωπαϊκά τους παιχνίδια, αλλά και στις εγχώριες διοργανώσεις. Μόλις το γνωρίζουν και αυτό, θα τεθεί σε εφαρμογή και η κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας της νέας σεζόν.

Σε κάθε περίπτωση, αξιολογούνται διεξοδικά όλες οι παραμέτροι από τους αρμοδίους και η οριστική απόφαση για την έδρα των ευρωπαϊκών παιχνιδιών θα παρθεί κατά τη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση