ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Περιμένουν πολλά από Γουαρίς και Ράντονιτς

Έχουν πολλά να προσφέρουν και οι δύο τους

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Δύο μεταγραφές που έκανε φέτος η Ανόρθωση με στόχο να βοηθήσουν την ομάδα και να τις αλλάξουν επίπεδο είναι αυτές των Μαντζίτ Γουαρίς και Ντεζάν Ράντονιτς.

Και οι δύο τους ήρθαν με πολύ καλές συστάσεις και μέχρις στιγμής δεν είναι έτοιμοι στο βαθμό που έπρεπε για να βοηθήσουν την «Κυρία». Όμως τώρα μεσολαβεί το διάστημα της διακοπής και με την επανέναρξη θα είναι έτοιμοι στον βαθμό που πρέπει για να μπορεί να υπολογίζει και σε αυτούς ο Ντάρκο Μίλανιτς.

Ο Γουαρίς με την παρουσία του έδειξε καλά στοιχεία και ο Μίλανιτς αναμένει πολλά από αυτόν ενόψει της συνέχειας στην μεσοεπιθετική γραμμή. Όσο για τον Ράντονιτς στο τελευταίο παιχνίδι με τον Ακρίτα παρουσίασε και αυτός καλά στοιχεία, δείχνοντας ότι χρόνο με το χρόνο βρίσκει τα πατήματα του. Άπαντες στο στρατόπεδο της Ανόρθωσης περιμένουν πολλά από τον Κροάτη φορ, μιας και ήρθε για να είναι μία από τις βασικές επιλογές στη γραμμή κρούσης.

Τώρα με την επανέναρξη τόσο και ο Γουαρίς τόσο και ο Ράντονιτς αναμένεται να πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής αλλά και φανέλα βασικού στους επόμενους αγώνες, καθώς ο Μίλανιτς πιστεύει και υπολογίζει σε αυτούς.

Από εκεί και πέρα η διακοπή δίνει χρόνο και ευκαιρία και στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να ετοιμαστεί και αυτός στο 100% μετά τον τραυματισμό που του έτυχε στο ματς με την Καρμιώτισσα και να επανέλθει δριμύτερος στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΣΙΟΛΑΚΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση