ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Πίκρα και προβληματισμός

Ο Ισπανός τεχνικός έχει ακόμη πολλά να διορθώσει για να βρεί τον δρόμο της η «Κυρία»

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Συνεχίζει να απογοητεύει τον κόσμο της η Ανόρθωση καθώς έμεινε για 4ο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη κάτι που σε καμία περίπτωση δεν αρμόζει σε μια ομάδα στο μέγεθος της ομάδας.

Μπορεί η χθεσινή εμφάνιση της «Κυρίας» να ήταν η καλύτερη μέχρι στιγμής, μπορεί η ομάδα να παρουσιάστηκε σαφώς πιο βελτιωμένη αλλά όταν δεν καταφέρνεις στο τέλος να πάρεις την νίκη, σημαίνει ότι κάτι πάει λάθος.

Ο αγώνας με την ΕΝΠ μας έδειξε ότι ο νέος τεχνικός της Ανόρθωσης άρχισε να «βάζει» την δική του φιλοσοφία στο παιχνίδι της ομάδας αλλά αυτό φαίνεται ότι δεν αρκεί για να παίρνει τις νίκες η Βαρωσιώτικη ομάδα. Ο  Σίσκο Μουνιόθ καλείται επιπλέον να βρει τα κενά που δημιουργήθηκαν απο τον προγραμματισμό του καλοκαιριού.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει αρκετά να διορθώσει ακόμη καθώς όπως δείχνουν τα μέχρι στιγμής στατιστικά της ομάδας, η Ανόρθωση «πονάει»  αμυντικά αλλά και επιθετικά. Τα έξι γκολ που σημειώσαν μέχρι στιγμής οι «κυανόλευκοι» δείχνουν την πραγματικότητα στο πρόβλημα σκοραρίσματος που έχει η ομάδα. Σε εφτά αγώνες το να σημειώσεις τόσα λίγα γκολ, αντικατοπρτίζει σε μεγάλο βαθμό την βαθμολογική συγκομιδή της «Κυρίας».

Με το γκολ που δέχθηκε εχθές η βαρωσιώτικη ομάδα έφτασε τα δέκα κατά, κάτι που δείχνει ότι ακόμη να «δέσουν» οι αμυντικοί μεταξύ τους. Επιπλέον κάτι άλλο που δεν μπορείς να αφήσεις ασχολίαστο για την κακή αμυντική λειτουργία της ομάδας, είναι ότι για ακόμη έναν αγώνα δέχεται γκολ με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή απο στημένη φάση.

Ο προβληματισμός αλλά και ο εκνευρισμός των φίλων της Ανόρθωσης είναι δικαιολογημένος καθώς η μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας δεν συνάδει με αυτά που άκουγαν το καλοκαίρι απο τους ιθύνοντες. Ο Μουνιόθ έχει ακόμη πολλά να βελτιώσει στη συνολική εικόνα της ομάδας αλλά ο χρόνος και η πίεση δεν είναι σύμμαχοι με τον Ισπανό τεχνικό.

Γεώργιος Μηνάς

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση