ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Πίσω μεν, υποσχέσεις δε

Απ’ τον νεαρό Χρυσοστόμου στον Λάφερτι υπάρχουν παίκτες που δείχνουν ικανοί να βοηθήσουν

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η Ανόρθωση έχασε χθες απ’ την Ομόνοια στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην Ομόνοια, και δεν κατάφερε να πανηγυρίσει την ασπίδα. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι η «Κυρία» ήταν πίσω από πλευράς ετοιμότητας, όμως ταυτόχρονα υπήρχαν κάποια σημεία τα οποία και αφήνουν υποσχέσεις.

Ας μην ξεχνάμε πως για την Ανόρθωση ήταν το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς μιας και δεν κατάφερε να δώσει ούτε και ένα φιλικό (παρά μόνο το οικογενειακό δίτερμα). Τα προβλήματα στην προετοιμασία ήταν πολλά μιας και ο κορωνοϊός οδήγησε την «Κυρία» στο να ακυρώσει τα τρία φιλικά της παιχνίδια με έξι άτομα να είναι εκτός. Αυτό έφερε μια σειρά από τεστ, ψυχολογική κόπωση, ενώ ακόμη και στις προπονήσεις όλοι ήταν πολύ προσεκτική.

Απ’ την άλλη όμως υπήρχαν μονάδες που άφησαν υποσχέσεις όπως ο Χρυσοστόμου. Ο νεαρός άφησε θετικές εντυπώσεις και η προσπάθεια του επιστεγάστηκε με το τέρμα που σημείωσε. Ο Λάφερτι δείχνει ένας ικανότατος επιθετικός που παλεύει συνεχώς, ενώ ο Ντέλετιτς με την εκρηκτικότητα του είχε επίσης κάποιες καλές στιγμές.

Έχει πολύ δρόμο μπροστά της η Ανόρθωση για φθάσει στο επιθυμητό επίπεδο, όμως τηρουμένων των αναλογιών μόνο στις υποσχέσεις μπορείς να σταθείς και τίποτα περισσότερο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση