ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Πόποβιτς και ενίσχυση στο «10»

Τα δεδομένα με τον Σλοβένο μέσο και η επιθυμία του Μίλανιτς

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Εξαιρετικά αβέβαιο είναι το μέλλον του Ντένις Πόποβιτς στην Ανόρθωση παρότι ο Σλοβένος δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο με την ομάδα της Αμμοχώστου.

Ο Ντάρκο Μίλανιτς δεν «καίγεται» για την παραμονή του Σλοβένου στην ομάδα. Μπορεί να είναι συμπατριώτες ωστόσο ο τεχνικός της «Κυρίας» δεν έχει και την καλύτερη άποψη για τον Πόποβιτς, καθώς θεωρεί ότι συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να προσφέρει αυτά που ο ίδιος ζητά από ένα επιτελικό μέσο.

Ο προπονητής της Ανόρθωσης θέλει να αποκτηθεί ένας πολύ πιο ποιοτικός επιτελικός μέσος ο οποίος θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά, βοηθώντας παράλληλα και στον τομέα του σκοραρίσματος. Προς αυτήν την κατεύθυνση κινείται ο Νεόφυτος Λάρκου ψάχνοντας για ένα βαρβάτο δεκάρι, το οποίο θα μπορεί να δημιουργεί και να εκτελεί.

Η «Κυρία» θα μπει σε διαπραγματεύσεις με τον 32χρονο Σλοβένο μέσο για να βρεθεί η «χρυσή τομή» για τον τερματισμό της συνεργασίας τους. Σε περίπτωση όμως που δεν γίνει εφικτό κάτι τέτοιο τότε η Ανόρθωση θα τιμήσει το συμβόλαιο της με τον ποδοσφαιριστή.

Το δεδομένο είναι ότι η ομάδα της Αμμοχώστου θα βγει στο παζάρι για απόκτηση επιτελικού μέσου από το πάνω ράφι, ανεξάρτητα από την κατάληξη που θα έχει η περίπτωση του Πόποβιτς.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση