ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Προπονητής...πακέτο με βοηθό

Τα δεδομένα για τα πέντε σημαντικά πόστα στο τεχνικό επιτελείο της «Κυρίας»

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Σήκωσε μανίκια και ξεψαχνίζει βιογραφικά προπονητών ο Νεόφυτος Λάρκου, έτσι ώστε να καταλήξει στην πιο ιδανική επιλογή για τον αντικαταστάτη του Τιμούρ Κετσπάγια στον πάγκο της Ανόρθωσης.

Αυτό είναι και το πρώτο μεγάλο στοίχημα του τεχνικού διευθυντή της «Κυρίας», ο οποίος έχει φτιάξει μια μικρή λίστα με τους υποψήφιους προπονητές που έχει προκρίνει. Ο κ. Λάρκου αξιολογεί προσεκτικά όλες τις περιπτώσεις που έχει ενώπιον του και πολύ σύντομα αναμένεται να καταλήξει στον εκλεκτό του.

Δεν αποκλείεται μάλιστα το νέο αφεντικό της Ανόρθωσης να είναι ένας προπονητής που δεν έχει εμπειρία από το κυπριακό πρωτάθλημα, παράμετρος η οποία σε καμία περίπτωση δεν προβληματίζει τον Λάρκου ο οποίος είχε κάνει ανάλογη επιλογή και στην Ομόνοια (βλέπε Μπεργκ).

Ο προπονητής που θα προσληφθεί αναμένεται να έρθει στην Ανόρθωση μαζί με τον βοηθό του, ενώ για τα υπόλοιπα καίρια πόστα του τεχνικού επιτελείου άρχισε να ξεκαθαρίζει το σκηνικό. Ο Αντώνης Κέζος βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή του στην «Κυρία» μετά από 20 χρόνια, ο οποίος αναμένεται να αναλάβει υπεύθυνος φυσικής κατάστασης. Το πόστο του αναλυτή θα αναλάβει ο Μάρκος Σπανός ενώ προπονητής τερματοφυλάκων θα παραμείνει (όπως όλα δείχνουν) ο Ζόλταν Νάγκι.

 

 
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση