ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 14:38
 

Ανόρθωση: Προς Ιταλία και μεγάλο διάστημα αποχής

Τουλάχιστον τέσσερις μήνες εκτός δράσης θα βρεθεί ο Φύτος Κυριάκου

Newsroom 24sports

Τα αγωνιστικά νέα έχουν περάσει εδώ και καιρό σε δεύτερη μοίρα στο στρατόπεδο της Ανόρθωσης, ωστόσο η αχτίδα αισιοδοξίας η οποία ξεπροβάλει μετά την επιστροφή του Χρίστου Πουλλαϊδη στην πρώτη γραμμή, επιτρέπει το σχολιασμό θεμάτων τα οποία έχουν να κάνουν με τη φετινή αλλά και τη νέα σεζόν.

Αρκετοί ποδοσφαιριστές έχουν ήδη μείνει εκτός πλάνου λόγω πρόωρης αποχώρησης όπως οι Ρικάρντο Λαβόρδε, Νόσα Ιγκιεμπόρ και Ντουγκλάο, ενώ άλλοι θα υποβληθούν σε εγχείρηση προκειμένου να επωφεληθούν από το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Ο Νεόφυτος Κυριάκου ενδέχεται να χάσει όλο το βασικό στάδιο της προετοιμασίας αλλά και την έναρξη της νέας σεζόν

Πλην του Παναγιώτη Αρτυματά ο οποίος ήδη έχει περάσει την πόρτα του χειρουργείου, νυστέρι θα δει και ο Νεόφυτος Κυριάκου προκειμένου να αποκαταστήσει πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζει στο γόνατο. Ο πρώτος ενδέχεται να επιστρέψει σχετικά σύντομα και να προλάβει τουλάχιστον το μεγαλύτερο διάστημα της καλοκαιρινής προετοιμασίας, ωστόσο τα δεδομένα στην περίπτωση του δεύτερου δεν είναι το ίδιο αισιόδοξα.

Ο Παφίτης ακραίος επιθετικός θα ταξιδέψει στην Ιταλία προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση η οποία αναμένεται να τον κρατήσει εκτός γηπέδου για τουλάχιστον τέσσερις μήνες. Εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ότι ο Νεόφυτος Κυριάκου ενδέχεται να χάσει όλο το βασικό στάδιο της προετοιμασίας αλλά και την έναρξη της νέας σεζόν, γεγονός το οποίο σαφώς και δεν προσμετράται υπέρ του από τη στιγμή που θα έχει να… πείσει και έναν νέο προπονητή.

Ωστόσο το νεαρό της ηλικίας του όσο και ο συνδυασμός χαρακτήρα και επαγγελματισμού από το καλοκαίρι του 2014, οδηγεί τους ιθύνοντες της «Μεγάλης Κυρίας» στην περαιτέρω πίστωση χρόνου και στήριξη του ποδοσφαιριστή σε αυτήν τη δύσκολη γι’ αυτόν περίοδο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

«Βάρτους φωθκιά να φέρουν τον νου τους»

«Η ανοχή που έδειξαν οι αρχές στο θέμα των παραλιών, των χελώνων κτλ, μας οδήγησε στις σημερινές κακόβουλες, ...»
Ένας Πολίτης  |  13:09

Με βίτσες και διαβατήρια είπαν στον Αρχιεπίσκοπο «Εις πολλά έτη Δέσποτα»

«Εις πολλά έτη Δέσποτα.... στο μοναστήρι σου... Τα καλύτερα έπονται!!!»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  11:51

Αστυνομική επιχείρηση για την εκκένωση κτιρίου στα Εξάρχεια

«Αντε επιτελους, μετα απο 40 χρονια αποφασισε η ελλαδα να συμπεριφερθει σαν κανονικο κρατος. Ελπιζω ...»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  22:52

Παρασκήνιο με ουρά από τις πολιτογραφήσεις

«Προεδρικό ή γιάφκα; Ιδού το ερώτημα!!!»
Ai Em  |  09:38

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση

X