ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Πρόταση σωματείου σε Σάντη

Στα επόμενα 24ωρα η συμφωνία διαχείρισης πάει στην εταιρεία!

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Προς το τελικό στάδιο έχουν μπει οι διεργασίες για τη συμφωνία διαχείρισης ανάμεσα στο σωματείο της Ανόρθωσης και την εταιρεία. 

Ο εκτελεστικός σύμβουλος γραμματέας της Ανόρθωσης, μιλώντας αποκλειστικά στο 24sports (δες ΕΔΩ) αποκάλυψε ότι εντός των επόμενων 24ώρων θα σταλεί στην εταιρεία για μελέτη η τελική πρόταση της συμφωνίας διαχείρισης, ούτως ώστε εφόσον τα δύο μέρη συμφωνήσουν, να συγκληθούν οι γενικές συνελεύσεις και των δύο σωμάτων για επικύρωση και στη συνέχεια υπογραφή των συμφωνηθέντων.

 Το σωματείο εδώ και μέρες επεξεργάστηκε τη συμφωνία διαχείρισης μαζί με τους νομικούς και οικονομικούς του συμβούλους για να καταλήξει στην τελική πρόταση. 

Η επίτευξη νέας συμφωνίας θεωρείται η κορυφαία διοικητική πράξη για τον σύλλογο της Ανόρθωσης επειδή θα δεσμεύει το σωματείο και την εταιρεία του ποδοσφαίρου για τα επόμενα δέκα χρόνια, όπως προνοεί η τελική πρόταση που θα σταλεί στη διοίκηση του σωματείου. 

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο το σωματείο δεν ήθελε να προβεί σε οποιεσδήποτε βεβιασμένες κινήσεις που θα έθεταν σε κίνδυνο την βιωσιμότητα και τα συμφέροντα του σωματείου, αλλά ταυτόχρονα χρειαζόταν η σωστή και εμπεριστατωμένη μελέτη για την ορθή και εύρυθμη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Στόχος όλων στην Ανόρθωση είναι μέσα από την συμφωνία να αποφευχθούν ασάφειες οι οποίες πολλές φορές οδηγούν σε προστριβές και με ειλικρινή διάθεση, στα πλαίσια αυτής της συμφωνίας να εργαστούν όλοι για το μεγαλείο της Ανόρθωσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση

Αήττητη συνεχίζει την πορεία της η Ανόρθωση που κέρδισε με 1-3 την Καρμιώτισσα εκτός έδρας
24sports.com.cy
 |  ΑΝΟΡΘΩΣΗ