ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Ψάχνοντας τον αντί-Ουάρντα

Μουνιόθ και Πριέτο έχουν μπόλικη δουλειά μπροστά τους

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η εποχή του Αιγύπτιου ποδοσφαιριστή στην «Κυρία» ανήκει ήδη στο παρελθόν με τους ιθύνοντες της βαρωσιώτικης ομάδας να ψάχνουν τον αντικαταστάτη του.

Η χρονιά άλλαξε και ήδη έχουμε το μεταγραφικό μπαμ του χειμώνα. Η μετακίνηση του Αμρ Ουάρντα στο «Κολόσσι» είναι γεγονός και στην Ανόρθωση πλέον πρέπει να κοιτάξουνε την επόμενη μέρα. Τώρα αν η απομάκρυνση του αποδειχθεί σωστή ή λανθασμένη, αυτό θα το δείξει ο ιστορικός του μέλλοντος.

Ωστόσο ο μεταγραφικός σχεδιάσμος του Ιανουαρίου στην «Κυρία» τρέχει με τον Τσίσκο Μουνιόθ και Αντόνιο Πριέτο να ψάχνουν τον πιθανό αντικαταστάτη του Ουάρντα, έτσι ώστε να καλυφθεί το κενό του. Πλέον υπάρχει «ανοικτή» θέση στο ρόστερ με την μετακίνηση του στον Απόλλωνα κάτι που δίνει στους ανθρώπους της βαρωσιώτικης ομάδας επιπλέον επιλογές για την θέση του εξτρέμ με την ισπανική αγορά να φαντάζει η πιο πιθανή.

Ο χρόνος που έχουν στη διάθεση τους ο Τσίσκο Μουνιόθ και Αντόνιο Πριέτο είναι περιορισμένος κάτι που κάνει το έργο τους πιο δύσκολο καθώς οι επιλογές τους για τις επόμενες μεταγραφές  θα πρέπει να αποδειχθούν όλες επιτυχημένες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση