ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 15:31
 

Ανόρθωση: «Ρικάρντο έρχεσαι;»

Η «Μεγάλη Κυρία» έχει πραγματοποιήσει κρούση στον Κολομβιανό ακραίο επιθετικό

Newsroom 24sports

Το επίσημο ενδιαφέρον της έχει μεταφέρει η ομάδα της Αμμοχώστου στον Ρικάρντο Λαβόρδε και έτσι τα όσα ακούστηκαν από επίσημα χείλη το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχουν μεταφραστεί σε κάτι χειροπιαστό. Ο Ρόνι Λέβι χειρίζεται τον προϋπολογισμό όσον αφορά το μισθολόγιο της νέας σεζόν και έχει ήδη ανάψει το πράσινο φως προκειμένου να γίνει προσέγγιση προς τον Κολομβιανό, ο οποίος υπό τις οδηγίες του, κέρδισε μεταγραφή σε ένα σαφώς ανώτερο πρωτάθλημα από το Κυπριακό.

Ο 30χρονος πλέον «Ρίκι» έχει ολοκληρώσει πριν λίγες εβδομάδες τις υποχρεώσεις του αλλά και το συμβόλαιό του με την Κρασνοτάρ και πλέον είναι ελεύθερος να επιλέξει το νέο σταθμό της καριέρας του. Σαφέστατα οι υψηλές απολαβές του οι οποίες ξεπερνούσαν το μισό εκατομμύριο ετησίως, δεν είναι προσιτές για τη «Μεγάλη Κυρία» και ενδεχομένωνς για κανέναν άλλον κυπριακό σύλλογο. Η υποθήκευση του μέλλοντος του σωματείου για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή είναι κάτι που ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας και έτσι από πλευράς Ανόρθωσης, γνωρίζουν ότι το κλειδί κρατάει ο Κολομβιανός.

Εάν ο Ρικάρντο Λαβόρδε είναι διατεθειμένος να κάνει μια γενναία έκπτωση στις οικονομικές του απαιτήσεις, τότε και μόνο θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για έναρξη συνομιλιών. Η ομάδα της Αμμοχώστου αναμένεται να συγκεντρώσει τις προσπάθειες ενίσχυσης στη γραμμή κρούσης, εκεί όπου ουσιαστικά μόνο οι Καλό και Ντούρις ενδέχεται να παραμείνουν από το υπάρχουν ρόστερ.

Μέσα στο 2018 ο Κολομβιανός δεν είχε ιδιαίτερη δραστηριότητα, αγωνιζόμενος μόνο σε τρεις αγώνες και το γεγονός αυτό ήταν ο κύριος λόγος που οδήγησε το ρωσικό σύλλογο στη μη ανανέωση της παρουσίας του στο Κρασνοτάρ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Αποκτά και τρίτο Υφυπουργείο η Κύπρος

«Κανονίστε αλλόναν άριστον!»
christopher  |  11:45

Αποκτά και τρίτο Υφυπουργείο η Κύπρος

«Από ύφος ...πάμε καλά!!!»
Ai Em  |  10:10

Αποκτά και τρίτο Υφυπουργείο η Κύπρος

«Αλιμονο στους φορολογουμενους που πληρωνουν τον νεποτισμο των κυβερνωντων!!!!!»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  07:16

Αποκτά και τρίτο Υφυπουργείο η Κύπρος

«Αλιμονο στους φορολογουμενους που πληρωνουν τον νεποτισμο των κυβερνωντων!!!!°°»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  07:14

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση

X