ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Σε ακτίνα συμφωνίας με Σάντσεθ

Τα νεότερα για τον Ισπανό προπονητή

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Τρέχουν οι εξελίξεις στην Ανόρθωση με τον Ανδρέα Σάντη και τους συνεργάτες του να κινούνται σε όλα τα επίπεδα. Απ’ τη μια είναι το μνημόνιο συναντήληψης που υπογράφτηκε με τον Χρήστο Πουλλαΐδη και το οποίο προνοεί συγκεκριμένες ενέργειες απ’ την πλευρά Σάντη, ενώ απ’ την άλλη είναι το αγωνιστικό κομμάτι και η νέα χρονιά.

Επί αυτού όπως είχε ενημερώσει το 24sports, το όνομα του Βίκτορ Σάντσεθ, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, με τον Ισπανό τεχνικό να φαντάζει ως ο επικρατέστερος υποψήφιος για να αναλάβει τον πάγκο της ομάδας ενόψει της νέα σεζόν.

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τις δυο πλευρές να βρίσκονται σε ακτίνα συμφωνίας. Ουσιαστικά αυτό που απομένει είναι να ξεκαθαρίσουν κάποιες λεπτομέρειες και να πέσουν οι υπογραφές.

Και παρότι στο ποδόσφαιρο οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, και πολλές φορές έχουμε δει να ανατρέπονται συμφωνίες που βρίσκονται προ των πυλών... στη συγκεκριμένη περίπτωση όλες οι πληροφορίες συνηγορούν πως οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Ανόρθωσης και Σάντσεθ θα έχουν θετική κατάληξη.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση

Αήττητη συνεχίζει την πορεία της η Ανόρθωση που κέρδισε με 1-3 την Καρμιώτισσα εκτός έδρας
24sports.com.cy
 |  ΑΝΟΡΘΩΣΗ