ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Σενάριο με Καστέλ και Γκασάμα

Οι απουσίες, οι σκέψεις του Ισπανού και οι αντικαταστάτες των Ουαγκέ και Τσίκο

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Μπορεί τις τελευταίες μέρες το κομμάτι των μετοχών του Χρήστου Πουλλαΐδη να τράβηξε την προσοχή, όμως άπαντες στην Ανόρθωση είναι συγκεντρωμένοι για το ματς της Κυριακής με τον Εθνικό, όπου μοναδικός στόχος είναι η επιστροφή στις νίκες.

Σίγουρα η αποστολή της «Κυρίας» δεν είναι καθόλου εύκολη, καθώς θα πάει να παλέψει μέσα σε μια δύσκολη έδρα που δεν περνά και εύκολα μια ομάδα από εκεί. Ο Εθνικός απέδειξε φέτος ότι είναι ομάδα που μπορεί να κάνει τη ζημιά, ειδικά στην έδρα του και για αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.

Ο Ντάβιντ Γκαγιέγο καταστρώνει το πλάνο του χωρίς να υπολογίζει τους τραυματίες Ουαγκέ, Ιωάννου, Γκερέρο, Αρτυματά και τον τιμωρημένο Τσίκο, ενώ θυμίζουμε ότι δεν θα αγωνιστούν ξανά για φέτος οι άτυχοι Φερέρ και Γκαρσία.

Ως εκ τούτου ο Ισπανός τεχνικός θα προχωρήσει σε αλλαγές και αναμένεται πως θα δώσει φανέλα βασικού σε παίκτες που για πρώτη φορά θα ξεκινήσουν στο αρχικό σχήμα.

Στη θέση του Ουαγκέ η λογική λέει ότι ο αντικαταστάτης του θα είναι ο Μηνάς Αντωνίου, ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά βασικός, ενώ έχει να καταγράψει συμμετοχή από τις 22/10 στον αγώνα με τη Δόξα. Το ματς με τον Εθνικό είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δείξει στον Γκαγιέγο ότι μπορεί να δώσει βοήθειες.

Από εκεί και πέρα για τον αντικαταστάτη του Τσίκο υπάρχουν τρία σενάρια. Το πρώτο σενάριο θέλει τον Κορέια να επιστρέφει στο αριστερό άκρο της επίθεσης, όπως αγωνίστηκε κόντρα στην Ομόνοια και τον Κίκο να ξεκινά βασικός για πρώτη φορά φέτος, ενώ θυμίζουμε ότι στο παιχνίδι με τους «γαλάζιους» της Λεμεσού όταν τραυματίστηκε ο Γκαρσία, ο Πορτογάλος αριστερός μπακ τον αντικατέστησε.

Το άλλο σενάριο είναι να δούμε τον Κορέια να παραμένει στο αριστερό άκρο της άμυνας και τη θέση του Τσίκο να παίρνει ο Ουαρίς. Σε αυτή την περίπτωση ο Γκαγιέγο θα πρέπει να αποφασίσει για τον παίκτη που θα αγωνιστεί πίσω από τον επιθετικό, με τον Ανδρέα Χρυσοστόμου να διεκδικεί θέση, όπως και οι Παρούτης, Μουσοντά. Παράλληλα δεν αποκλείεται να δούμε και σενάριο με δίδυμο στην επίθεση τους Καστέλ και Γκασάμα στην περίπτωση που ο Ουαρίς αγωνιστεί στο αριστερό άκρο της επίθεσης. 

Εκ των πραγμάτων ο Γκαγιέγο καταστρώνει πλάνο ανάγκης ένεκα των προβλημάτων που έχουν προκύψει με στόχο να παρουσιάσει την ομάδα στα γνωστά της στάνταρ και να πάρει τη νίκη κόντρα στον Εθνικό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση