ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Σημείο τριβής... το μπάτζετ

Η αναφορά του Τιμούρ και η αισιοδοξία για τα πολύ ευχάριστα

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η αναφορά του Τιμούρ Κετσπάγια στον συμπατριώτη του δημοσιογράφο Σάμπα Σαμπανάτζε μας λέει πολλά για τις απαιτήσεις του ιδίου, όσο αφορά το μέλλον της Ανόρθωσης.

Ουσιαστικά, ο Γεωργιανός τεχνικός θέλει να δει την ομάδα της Αμμοχώστου να είναι πρωταγωνίστρια και να παλέψει τη νέα σεζόν για το πρωτάθλημα. Κάτι που θεωρεί ο ίδιος πως πρέπει να γίνεται κάθε σεζόν. Για να γίνει αυτό εφικτό, ο Κετσπάγια απαίτησε μια αύξηση του μπάτζετ σε λογικά επίπεδα, όπως τόνισε στον Σαμπανάτζε.

Αυτό φαίνεται πως ήταν και είναι και το σημείο... τριβής στις μέχρι τώρα διαπραγματεύσεις των δύο μερών για ανανέωση της συνεργασίας. Ο Τιμούρ μπορεί να θέλει αύξηση του προϋπολογισμού, όμως οι προθέσεις της διοίκησης δεν έχουν ξεκαθαριστεί οριστικά, τουλάχιστον δημόσια, ως προς αυτό το θέμα.

Εδώ οφείλουμε να τονίσουμε πως ο Κετσπάγια έδωσε την συγκεκριμένη συνέντευξη πριν από περίπου ένα δεκαήμερο. Από τότε, μέχρι και σήμερα πολλά έχουν αλλάξει και όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ενδεχόμενο πως η υπογραφή του Κετσπάγια σε νέο διετές συμβόλαιο συνεργασίας είναι πια θέμα χρόνου.

Μαζί με την Ανόρθωση, ο Τιμούρ θέλει να δει τις προσωπικές του φιλοδοξίες να εκπληρώνονται στο ακέραιο. Είναι γνωστό σε όλους πως είναι τελειομανής και απαιτητικός εντός αγωνιστικού χώρου. Πρώτα από τον εαυτό του και μετά από τους ποδοσφαιριστές του. Κάτι τέτοιο θέλει να βιώσει και τα επόμενα χρόνια και στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Καταληκτικά, εντός της ομάδας δεν προκύπτει ανησυχία για μη θετική έκβαση της όλης υπόθεσης. Εκφράζεται η αισιοδοξία πως όλα τα εμπόδια θα ξεπεραστούν και πολύ σύντομα θα έρθουν και τα ευχάριστα...

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση