ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Σκέψεις Χατζηστεφάνου για προεδρία σωματείου

Οι πληροφορίες του 24sports αναφέρουν

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Φως στην άκρη του τούνελ προκύπτει στα διοικητικά της Ανόρθωσης, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας η ομάδα που συντάχθηκε εδώ και καιρό είναι θετική στο να βγει μπροστά και να αναλάβει τη διοικητική ηγεσία του σωματείου.

Συγκεκριμένα ο εκλεκτός της συγκεκριμένης προσπάθειας που γίνεται για το σωματείο, είναι ο Χρήστος Χατζηστεφάνου (πρώην πρόεδρος του σωματείου) που κάνει σκέψεις για να ετοιμάσει τον συνδυασμό του ώστε να τον παρουσιάσει στην εκλογική συνέλευση του σωματείου της 10ης Μαΐου. 

Την ίδια αναμένεται πως υπάρξει ξεχωριστό διοικητικό συμβούλιο στην εταιρεία (εν αντίθεση με το τι συνέβη τους τελευταίους μήνες όταν η διοίκηση Σάντη έλεγχε σωματείο - εταιρεία). Η ομάδα αυτή θεωρεί πως με αυτό τον τρόπο η εταιρεία θα ξαναμπεί στις ράγες του επαγγελματισμού, έχοντας μια πιο ξεκάθαρη δομή και συγκεκριμένους ρόλους. Όσον αφορά την ομάδα που έχει συνταχθεί για να αναλάβει την ποδοσφαιρική εταιρεία μεταξύ άλλων αποτελείται από ισχυρούς ανθρώπους, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν και να οδηγήσουν σταδιακά και ομαλά την Ανόρθωση στην επόμενη μέρα, χωρίς μεγάλα λόγια και υποσχέσεις.

Επί της ουσίας το πλάνο αφορά τη δημιουργία δύο διοικητικών συμβουλίων. Το πρώτο θα είναι αυτό του σωματείου, το οποίο θα ηγηθεί ο Χρήστος Χατζηστεφάνου με τον συνδυασμό του και θα είναι υπεύθυνο για όλα τα τμήματα πλην του ποδοσφαιρικού. Το άλλο θα είναι αυτό της εταιρείας που θα ελέγχει το ποδοσφαιρικό τμήμα, ενώ θυμίζουμε πως έχει ανακοινωθεί εκλογική συνέλευση της εταιρείας στις 14 Μαΐου.

Εν κατακλείδι όπως όλα δείχνουν η προσπάθεια της εν λόγω ομάδας φαίνεται να φέρνει αποτελέσματα και την ίδια ώρα το διοικητικό αδιέξοδο τελειώνει. Όμως η κατάσταση στην Ανόρθωση παραμένει δύσκολη, θα χρειαστεί χρόνος για να επανέλθει η ομαλότητα στη λειτουργία, καθώς τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας αποτελούν μεγάλο γολγωθά για την όποια διοίκηση αναλάβει. 

Θεόδωρος Τσιολάκης

Τσιολάκης

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση