ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Σοβαρές καταγγελίες από Χαμπουλλά!

Καταγγέλλει απειλές και εξυβρίσεις, ο πρόεδρος της Ανόρθωσης

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του προέδρου της Ανόρθωσης Ευγένιου Χαμπουλλά στην Αστυνομική Διεύθυνση της Λάρνακας, σχετικά, με όσα έγιναν στο ημίχρονο του ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου ανάμεσα στην Ανόρθωση και στην Ομόνοια.

Όπως υποστηρίζει ο πρόεδρος της ομάδας της Αμμοχώστου, καταγγέλλει απειλή, επίθεση που προκαλεί πραγματική σωματική βλάβη και εξύβριση από τον Αναπληρωτή Πρόεδρο της Ομόνοιας Δημήτρη Γρηγόρη, αλλά και από τον υπεύθυνο ασφαλείας των «πρασίνων». Ο Χαμπουλλάς υποστηρίζει πως όλα αυτά διαπράχθηκαν εναντίον του, την ώρα του παιχνιδιού.

Η υπερασπιστική πλευρά του προέδρου της Ανόρθωσης δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε άλλη δήλωση, σεβόμενοι το έργο της Δικαιοσύνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου, το οποίο εκπροσωπεί τον πρόεδρο της Ανόρθωσης:

«Τα δικηγορικά μας γραφεία (ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ&ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Δ.Ε.Π.Ε) τα οποία εκπροσωπούν τον Πρόεδρο του Σωματείου της Ανόρθωσις Αμμοχώστου, Ευγένιο Χαμπουλλά, επιθυμούν να πληροφορήσουν το κοινό αλλά και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης τα ακόλουθα : (α) Σήμερα 15/09/2020 ο κύριος Ευγένιος Χαμπουλλάς μαζί με την συνοδεία δικηγόρου, από τα Δικηγορικά γραφεία Δημητρίου και Δημητρίου Δ.Ε.Π.Ε, έχει μεταβεί και προβεί σε καταγγελία στα γραφεία του ΤΑΕ Λάρνακας εναντίον του αναπληρωτή προέδρου της Ομόνοιας Λευκωσίας αλλά και του Υπεύθυνου Ασφαλείας της Ομόνοιας Λευκωσίας.

(β) Πιο συγκεκριμένα ο κύριος Χαμπουλλάς έχει προβεί σε σοβαρές καταγγελίες εναντίον των πιο πάνω προσώπων οι οποίες αφορούν τα αδικήματα της Απειλής, της Επίθεσης προκαλούσας πραγματικής σωματικής βλάβης αλλά και της εξύβρισης, αδικήματα τα οποία σύμφωνα με τον πελάτη μας διαπράχθηκαν εναντίον του, κατά την 12/09/2020 στον Αγώνα Ανόρθωση Αμμοχώστου ν. Ομόνοια Λευκωσίας.

Επισημαίνουμε δε, ότι τα Δικηγορικά μας γραφεία όσο και ο πελάτης μας δεν θα προβούν σε οποιεσδήποτε άλλες δημόσιες δηλώσεις σεβόμενοι το ανακριτικό έργο αλλά και έχοντας εμπιστοσύνη στην Αστυνομική Δύναμη και στο έργο που επιτελεί».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση