ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Στα μετόπισθεν... κομπλέ!

Και τώρα φορ!

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης είναι και επίσημα ο Μάρκο Μπαϊσίνιο, με τον ποδοσφαιριστή να παιρνά με επιτυχία από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις... και την ομάδα της Αμμοχώστου να εκδίδει τη σχετική ανακοίνωση.

Ο Πορτογάλος αποτελεί το όγδοο φετινό απόκτημα του προσφυγικού σωματείου και τον τέταρτο ο οποίος προορίζεται για την αμυντική της γραμμή! Συγκεκριμένα, προηγήθηκε η απόκτηση του Μηνά Αντωνίου, που θα πλαισιώνει τον Χοφχάνες Αμπαρτζουμιάν στο δεξί άκρο της άμυνας, εκείνη του Κίκο, ο οποίος μαζί με τον Άντερσον Κορέια αποτελούν πλέον τα δύο αριστερά μπακ της ομάδας του Ντάρκο Μίλανιτς, ενώ εκτός απ' τον πρώην αρχηγό της Πάσος Φερέιρα, αποκτήθηκε κι ο Βαραντζάτ Χαρογιάν, που επίσης αγωνίζεται ως στόπερ. Θυμίζουμε ότι επιλογές για το κέντρο της άμυνας αποτελούν οι Παύλος Κορρέα και Μάριος Αντωνιάδης.

Όπως αντιλαμβάνεστε, η Κυρία έχει «κλείσει» όλα τα κενά που υπήρχαν στην οπισθοφυλακή της, με τους ανθρώπους της ομάδας να ευελπιστούν ότι η αμυντική της λειτουργία θα είναι πολύ πιο σταθερή σε σχέση με την περσινή σεζόν. Επί της ουσίας, η Ανόρθωση κατάφερε να συμπληρώσει το παζλ στα μετόπισθεν πριν αρχίσει το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας, κάτι που δίνει την ευκαιρία στα νέα αποκτήματα όπως προσαρμοστούν καλύτερα. Οι απαντήσεις στο χορτάρι!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση