ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Στη τσάρκα για επενδυτή ο Πουλλαΐδης

Ο μεγαλομέτοχος της «Κυρίας» αξιολογεί όλες τις επιλογές του

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Μετά τον αποκλεισμό κόντρα στον Ολυμπιακό και το οριστικό «τέλος» στους στόχους της φετινής χρονιάς, άπαντες στην Ανόρθωση έχουν ρίξει το βάρος στην επόμενη μέρα που αφορά το ιδιοκτησιακό καθεστώς και τον προγραμματισμό της νέας σεζόν.

Ο πρόεδρος της εταιρείας, Ανδρέας Σάντης τοποθετήθηκε δημόσια για τις προθέσεις του, τονίζοντας ότι μαζί με το συμβούλιο του και εξωδιοικητικούς παράγοντες θέλουν να αναλάβουν το ιδιοκτησιακό καθεστώς της «Κυρίας», ρίχνοντας το μπαλάκι στον Χρήστο Πουλλαΐδη.

Από την πλευρά του ο μεγαλομέτοχος της «Κυρίας» δηλώνει έτοιμος να πουλήσει τις μετοχές του, όμως δεν πρόκειται να το πράξει χωρίς να ικανοποιηθεί οικονομικά, κάτι που ξεκαθάρισε εδώ και μήνες.

Για την ώρα Χρήστος Πουλλαΐδης και Ανδρέας Σάντης αναμένεται να συνεχίσουν τις συζητήσεις έχοντας πλέον μια εικόνα για τις απαιτήσεις της κάθε πλευράς.

Παράλληλα όμως ο Χρήστος Πουλλαΐδης δεν μένει μόνο στις συζητήσεις με τον Ανδρέα Σάντη. Είναι φυσιολογικό κι αναμενόμενο να ψάξει για κάποιο άλλο επενδυτή, ο οποίος θα καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις του ιδίου για το μετοχικό πακέτο της εταιρείας. Επί της ουσίας ο μεγαλομέτοχος της «Κυρίας» θα κοιτάξει όλες τις πιθανές επιλογές του, για να καταλήξει στην πιο συμφέρουσα επιλογή τόσο για τον ίδιο όσο και για την ομάδα.

Το δεδομένο πάντως για την ώρα είναι πως όλες οι πλευρές επιθυμούν να βρεθεί μια λύση για το μέλλον της ομάδας όσο γίνεται πιο γρήγορα ώστε να ξεκινήσει ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά με στόχο η Ανόρθωση να επιστρέψει σε πρωταγωνιστικούς στόχους που αρμόζουν για το μεγαλείο της.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση