ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Στην αγορά για... εννιάρι

Στο ψάξιμο σίγουρα για έναν επιθετικό και μπορεί να πάει και για δεύτερο...

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Είναι φανερό το πρόβλημα στην επίθεση που παρουσιάζει η Ανόρθωση και η έλλειψη γκολ από τους επιθετικούς της.

Τα έντεκα γκολ σε έντεκα αγώνες είναι στατιστικό το οποίο προβληματίζει αρκετά τον Σίσκο Μουνιόθ και το γεγονός ότι ούτε ο Γουαρίς ούτε ο Ράντονιτς που θεωρούνται οι κεντρικοί επιθετικοί της ομάδας δεν έχουν καταφέρει να βρουν δίχτυα μέχρι στιγμής, κάνουν την ανάγκη για απόκτηση επιθετικού αρκετά μεγάλη.

Έτσι ο Ισπανός κόουτς έχει πάρει ήδη την απόφαση του για να κινηθεί τον Ιανουάριο σε μεταγραφή εννιαριού που θα κάνει τη διαφορά. Ο Μουνιόθ ήδη έχει ξεκινήσει τις μελέτες του και είναι στο ψάξιμο για ένα σέντερ φορ ο οποίος θα έχει το εύκολο γκολ και θα δώσει μεγάλες βοήθειες στην Ανόρθωση.

Φυσικά το έργο του δεν είναι καθόλου εύκολο και γενικότερα στην Ανόρθωση έχει αρκετά χρονιά να έρθει σέντερ φορ ο οποίος θα κάνει τη διαφορά, καθώς είναι μία θέση που διαχρονικά η «Κυρία» αντιμετωπίζει πρόβλημα.

Ο Μουνιόθ γνωρίζει το πρόβλημα που υπάρχει για αυτό από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε ο ίδιος εξ ολοκλήρου τον προγραμματισμό έβαλε στόχο να βρει τον επιθετικό που αρμόζει στο παιχνίδι του ίδιου και της ομάδας, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει και δεύτερη κίνηση που θα αφορά και πάλι σέντερ φορ.

Σίγουρα η μεταγραφή εννιαριού στην Ανόρθωση είναι η μεγάλη προτεραιότητα και όσο πλησιάζει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου η ανάγκη εξεύρεσης του είναι ακόμη μεγαλύτερη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση