ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Στην προπόνηση οι οργανωμένοι

Τα είπαν με τους παίκτες

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ανησυχία επικρατεί στον κόσμο της Ανόρθωσης για την κατάσταση στην ομάδα και συγκεκριμένα στο οικονομικό κομμάτι μετά τις επιστολές προειδοποίησης για προσφυγές που προέκυψαν από πλευράς ποδοσφαιριστών του υφιστάμενου ρόστερ.

Επί τούτου αντιπροσωπεία του οργανωμένου οπαδικού συνόλου, μετά από δική του πρωτοβουλία, παρευρέθηκε στην προπόνηση όπου συζήτησε με τους ποδοσφαιριστές. Οι οργανωμένοι ξεκαθάρισαν στους παίκτες την δυσαρέσκεια τους για την κίνηση τους να προσφύγουν, τονίζοντας πως αυτό χαλά την εικόνα τους απέναντι προς τον κόσμο.

Παράλληλα ζήτησαν να ακούσουν την πλευρά των ποδοσφαιριστών για το πως βίωσαν τη φετινή χρονιά.

Από την πλευρά τους οι ποδοσφαιριστές εξήγησαν την κατάσταση, σημειώνοντας τα δικά τους προβλήματα που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς και τα οποία έκαναν τη δουλειά τους πιο δύσκολη.

Γενικότερα η συζήτηση δεν ξέφυγε καθώς είχε ως στόχο απ’ την πλευρά των οργανωμένων να μάθουν την εικόνα που επικρατεί στα ενδότερα της ομάδας από όλες τις μεριές, ενώ συνάμα όπως σημειώσαμε νωρίτερα ήθελαν να μεταφέρουν στους παίκτες το μήνυμα πως η όποια προσφυγή γίνει δεν θα βελτιώσει τα πράγματα.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση