ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Στο προσκήνιο... plan B

Οι δυσκολίες με Ροντέν ενεργοποιούν τις... εναλλακτικές

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Οι δυσκολίες που προκύπτουν στην περίπτωση απόκτησης του Μάρκους Ροντέν (δες ΕΔΩ) αναγκάζουν τον Τιμούρ Κετσπάγια να ενεργοποιήσει και τις εναλλακτικές επιλογές του για την δεύτερη μετεγγραφική προσθήκη στην εμβόλιμη περίοδο του Ιανουαρίου, μετά από αυτή του Σόμα Νοβότνι.

Ο Σουηδός μέσος της Φροζινόνε αποτελεί την πρώτη επιλογή του Γεωργιανού τεχνικού για τον άξονα της μεσαίας γραμμής, όμως αυτός ζήτησε κάποιο επιπρόσθετο χρόνο για την οριστική του απάντηση στην πρόταση που δέχθηκε από την ομάδα της Αμμοχώστου. 

Στην Ανόρθωση δεν θα περιμένουν και πολύ τον Ροντέν, αφού θέλουν να κλείσουν το κεφάλαιο με την προσθήκη ενός παίκτη για την συγκεκριμένη θέση το συντομότερο δυνατό. Αν η απάντηση του Ροντέν είναι καταφατική, τότε θα κατηφορίσει άμεσα για το νησί μας για τα διαδικαστικά και τις υπογραφές των συμβολαίων. Σε αντίθετη περίπτωση, το... plan B θα έρθει στο προσκήνιο... για τα καλά.

Ήδη, αξιολογούνται κάποιες άλλες περιπτώσεις παικτών για την μεσαία γραμμή για παν ενδεχόμενο, αφού ο στόχος διοικούντων και τεχνικής ηγεσίας είναι να ενισχυθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό η Ανόρθωση, ενόψει της συνέχειας της σεζόν.

Το δεδομένο είναι πως είτε ο Ροντέν, είτε κάποιος άλλος μέσος σύντομα θα διαβούν την πόρτα του «Αντώνης Παπαδόπουλος», με στόχο να μπορέσουν να αποδείξουν την αξία τους στο πρωτάθλημά μας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση