ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Στο transition... βελτιωμένη

Το γκολ κόντρα στην ΑΕΛ αποδεικνύει ότι δόθηκε μεγάλη έμφαση στον εν λόγω τομέα

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Χαμόγελα έφερε στις τάξεις της Ανόρθωσης η νίκη επί της ΑΕΛ. Ωστόσο, η βαθμολογική θέση της ομάδας δεν επιτρέπει σε κανένα να… παρεκτραπεί καθώς το τρίποντο στη Λεμεσό δεν θα σημαίνει τίποτα αν δεν υπάρχει η ανάλογη συνέχεια.

Η «Κυρία» κατάφερε να φύγει με «διπλό» από το Τσίρειο χάρη σε γκολ του Κασιμίρ Νινγκά σε μια φάση αντεπίθεσης. Μπορεί να βρήκε κι άλλες ευκαιρίες αλλά το τέρμα ήρθε στην πιο ξεκάθαρη. Ήταν η μόνη φορά που η Βαρωσιώτικη ομάδα βρήκε σε ανισορροπία την άμυνα της ΑΕΛ και το εκμεταλλεύτηκε.

Αδιαμφισβήτητα, το γκολ του Νινγκά αποδεικνύει ότι ο Σίσκο Μουνιόθ κατάφερε να βελτιώσει την ομάδα του στον τομέα του transition. Μόλις σε μερικά δευτερόλεπτα οι παίκτες της «Κυρίας» βρέθηκαν με ελάχιστες πάσες από την περιοχή τους στην περιοχή του αντιπάλου και έστειλαν την μπάλα στα δίκτυα.

Είναι πολύ σημαντικό για μια ομάδα, κυρίως στα ντέρμπι, να μπορεί να εκμεταλλευτεί τις φάσεις που η αντίπαλη ομάδα θα βρεθεί σε ανισορροπία στα μετόπισθεν. Κι αυτό γιατί ένα γκολ, με τη σωστή διαχείριση, στις πλείστες των περιπτώσεων είναι αρκετό για να έρθει η νίκη.

Η περαιτέρω βελτίωση είναι αναγκαία και στους υπόλοιπους τομείς. Ο Σίσκο Μουνιόθ ξεκινά σιγά σιγά να περνά τη φιλοσοφία του και ως εκ τούτου υπάρχει η αισιοδοξία ότι η ομάδα θα παρουσιάζεται όλο και καλύτερη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση