ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Τα δεδομένα με την μεσαία γραμμή

Πελουπέσι, Γκβίλια ή... εξωτερική για την ομάδα της Αμμοχώστου;

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Και ενώ η ομάδα της Ανόρθωσης μαστίζεται από τα κρούσματα κορωνοϊού αυτές τις μέρες συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία της στις Πλάτρες. Ο Τιμούρ Κετσπάγια προσπαθεί να προετοιμάσει την ομάδα του για τον πρώτο επίσημο αγώνα της σεζόν την ερχόμενη Τρίτη, χωρίς να υπολογίζει πέντε ποδοσφαιριστές στο παρόν στάδιο.

Ασφαλώς, και η δουλειά στα... βουνά περιλαμβάνει δυσκολίες αυτό τον καιρό, όπως δυσκολίες έχει και η αναζήτηση του ποδοσφαιριστή που θα αναπληρώσει το κενό που άφησε ο Μουρτάζ Νταουσβίλι στον άξονα της μεσαίας γραμμής, με την αποχώρησή του για τον ΑΠΟΕΛ.

Ο Τζόι Πελουπέσι φαίνεται πως παίρνει τον χρόνο του να δώσει την οριστική του απάντηση στην πρόταση που του κατατέθηκε από την ομάδα της Αμμοχώστου εδώ και πολλές μέρες, συνεπώς μέρα με τη μέρα η περίπτωση του απομακρύνεται από το προσκήνιο (δες ΕΔΩ). Ως εκ τούτου, εξετάζονται και άλλες ποιοτικές λύσεις από τον Γεωργιανό τεχνικό μακριά από το φως της δημοσιότητας, ούτως ώστε αυτό το κεφάλαιο να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο το συντομότερο δυνατό.

Διακαής πόθος για τον Κετσπάγια παραμένει ο Βαλεριάν Γκβίλια, όμως ο Γεωργιανός μέσος δεν καλοβλέπει την προοπτική να αγωνιστεί στο πρωτάθλημά μας τη δεδομένη στιγμή. Επιπρόσθετα, οι οικονομικές του απαιτήσεις πλησιάζουν τις 300 χιλιάδες ευρώ. Ποσό που η Ανόρθωση αυτή την στιγμή δεν μπορεί να διαθέσει.

Όσο περνούν οι μέρες, όμως, και δεν βρίσκει αυτό που θέλει στο εξωτερικό, υπάρχει η αισιοδοξία στα ενδότερα της ομάδας της Αμμοχώστου πως ο Γκβίλια θα ρίξει «νερό στο κρασί του» και θα πειστεί να αγωνιστεί στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με τη νέα σεζόν.

Είναι πιθανό το ενδεχόμενο, πάντως, να προτιμηθεί και να αποκτηθεί κάποιος ποδοσφαιριστής από την... εξωτερική, αφού καθημερινά προτείνονται πολλοί ποδοσφαιριστές για τις συγκεκριμένες θέσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση