ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Τα όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση Σάντη-Παικτών!

Τα όσα είπε η διοίκηση Ανδρέα Σάντη στους ποδοσφαιριστές

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί πριν την προπόνηση, συνάντηση ανάμεσα στη διοίκηση Ανδρέα Σάντη και τους ποδοσφαιριστές με κύριο θέμα συζήτησης τη μισθοδοσία και την καθυστέρηση που υπάρχει στο εν λόγω θέμα.

Πιο συγκεκριμένα ο Ανδρέας Σάντης εξήγησε τη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στο οικονομικό κομμάτι στους ποδοσφαιριστές και ταυτόχρονα τους τόνισε τον τρόπο με τον οποίο θα προσπαθήσει η διοίκηση του να πληρώσει τα δεδουλευμένα τους.

Πιο συγκεκριμένα η διοίκηση Σάντη ανέφερε στους παίκτες ότι όποια χρήματα καταφέρνει να εξασφαλίζει θα πηγαίνουν άμεσα στους μισθούς των ποδοσφαιριστών μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση στο οικονομικό κομμάτι μετά που θα πραγματοποιηθεί και η Γενική Συνέλευση.

Ταυτόχρονα ο Ανδρέας Σάντης διαβεβαίωσε τους παίκτες ότι δεν πρόκειται να χαθούν τα λεφτά τους και θα προσπαθήσει όσο πιο σύντομα μπορεί να πάρουν ξανά μέρος των δεδουλευμένων τους, όπως έγινε και στα μέσα Μαρτίου.

Είναι ξεκάθαρο το οικονομικό πρόβλημα που υπάρχει στην Ανόρθωση, με τη διοίκηση Σάντη να προσπαθεί να βρει τους τρόπους για να μπορέσει να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση