ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Τα ρέστα του για Ουάρντα

Kάνει το παν για να κρατήσει τον Αιγύπτιο ο Πουλλαΐδης

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Μπορεί το ρεπορτάζ της Ανόρθωσης να είναι επικεντρωμένο στις εξελίξεις με τον Τιμούρ Κετσπάγια τις τελευταίες μέρες, όμως παράλληλα με τις επαφές για το εν λόγω ζήτημα οι ιθύνοντες της ομάδας τρέχουν και τον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν.

Ένα από τα «καυτά» θέματα που τον αφορούν είναι αυτό του Αμρ Ουάρντα. Ως γνωστόν, ο Αιγύπτιος έχει στα χέρια του εδώ και μέρες πρόταση για ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα της Αμμοχώστου, η διοίκηση της οποίας είναι πρόθυμη να κάνει οικονομική υπέρβαση προκειμένου να τον κρατήσει παρά το γεγονός ότι η ομάδα δεν μπορεί να προσδοκεί σε έσοδα από τη συμμετοχή της στις διοργανώσεις της UEFA την επόμενη σεζόν.

Η Ανόρθωση επανήλθε προτείνοντας στον Ουάρντα συμβόλαιο με ακόμα υψηλότερες απολαβές, το οποίο αρχικά δεν έδειχνε διατεθειμένος να αποδεχτεί αφού είχε ως προτεραιότητα να συνεχίσει την καριέρα του εκτός Κύπρου. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να του έχει υποβληθεί άλλη πρόταση που να καλύπτει τα «θέλω» του ποδοσφαιριστή, που βλέπει πλέον ζεστά το ενδεχόμενο να πει το «ναι» στην Ανόρθωση όπως μαρτυρά και η ανάρτησή του στα social media.

Εξελίξεις στην όλη υπόθεση αναμένονται εντός των επόμενων ημερών, με το ενδεχόμενο παραμονής του Ουάρντα στην Ανόρθωση να συγκεντρώνει πλέον περισσότερες πιθανότητες σε σχέση με προηγουμένως.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση