ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Τα συσσωρεύμενα προβλήματα και η άκρη του νήματος

Όλο και πιο φανερή η κακοδιαχείριση από πλευράς Ανδρέα Παντελή

Newsroom 24sports

Δεν θα ήταν υπερβολή να ειπωθεί και να καταγραφεί ότι σε ημερήσια βάση, προβλήματα οικονομικής φύσεων προκύπτουν στο στρατόπεδο της «Μεγάλης Κυρίας», καθιστώντας ακόμη δυσκολότερη την προσπάθεια του Μιχάλη Χατζηπαντέλα. Αναλαμβάνοντας την διοίκηση της εταιρίας, έχει συναντήσει μπροστά του μια σειρά από εμπόδια τα οποία επιχείρησε να λύσει μέσω συνάντησης με τον προκάτοχό του στα τέλη της περασμένης εβδομάδας, χωρίς να προκύψει κάποια σημαντική εξέλιξη.

Η δέσμευση του Ανδρέα Παντελή για κάποιου είδους βοήθεια έχει δρομολογήσει την επίσκεψη αντιπροσωπείας της ρωσικής Όρενμπουργκ στο νησί για επίτευξη συμφωνίας η οποία να είναι και ρεαλιστική και να απαλύνει τις πληγές εν όψει κριτηρίων Μαρτίου. Ακόμη και έτσι βέβαια η ζημιά από τη μετάθεση των υποχρεώσεων από μήνα σε μήνα από τον τελευταίο, έχει συσσωρεύει ένα βουνό προβλήματα για τα οποία δεν έχει εκ των πραγμάτων οποιαδήποτε ευθύνη, ή καλύτερα τίμημα.

Από εκεί και πέρα, ο Ρόνι Λέβι δεν τήρησε στάση αναμονής όπως αναμενόταν και κατέθεσε άμεσα προσφυγή προκειμένου να λάβει όλο το ποσό το οποίο δικαιούται βάση της διετούς συμφωνίας η οποία υπογράφηκε το περασμένο καλοκαίρι. Και σε αυτήν την περίπτωση ο βεβιασμένος χειρισμός του Ανδρέα Παντελή θα κοστίσει ένα ποσό κοντά στο μισό εκατομμύριο ευρώ, θυμίζοντας άλλες εποχές κατά τις οποίες οι αλόγιστες σπατάλες δημιούργησαν προβληματικές συνθήκες για χρόνια.

Προφανώς η «Μεγάλη Κυρία» δεν είναι σε θέση να καταβάλει άμεσα ένα εκατομμύριο ευρώ για τις δύο αυτές περιπτώσεις και έτσι έχουν κινηθεί οι διαδικασίες για επίτευξη διακανονισμών τόσο με τους Ρώσους, όσο και με τον Ισραηλινό προπονητή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Αρμόδιον ζητώ!

«Και ο κτίστης θα ηθελε ( μπορεί και είναι) καλλιτέχνης, όπως και πολλοί άλλοι ιδιώτες... βασικά όλοι ...»
Αρμαγεδών  |  20:40

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση

X