ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Τελικά έχασε;

Τυχερή στην ατυχία της η «Κυρία»

Newsroom 24sports

Στην αγωνιστική που μας φεύγει γίναμε μάρτυρες ενός γεγονότος, που συμβαίνει μια φορά στα χίλια χρόνια, καθώς έχασαν οι πέντε από τις έξι ομάδες που προπορεύονται στο πρωτάθλημα μας, κάτι πραγματικά αδιανόητο.

Το βραδύ του Σάββατου η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια μετά από μια κατώτερη των δυνατοτήτων της εμφάνιση έχασε από τον Ολυμπιακό και όλοι πίστεψαν ότι έφτασε η ώρα να πέσει από την κορυφή μετά από αρκετές αγωνιστικές. Ωστόσο, η μοναδική ομάδα που είχε την ευχέρεια να την εκθρονίσει, ήταν η Ομόνοια, έλα όμως που και αυτή γνώρισε την ήττα σοκ από τον Εθνικό με 2-1.

Το μόνο που μπορούμε να πούμε για μπορέσουμε να δώσουμε μια εξήγηση σε όλο αυτό που συνέβη την 19η αγωνιστική, είναι ότι το σύμπαν συνωμότησε για μην κατέβει η «Κυρία» από την κορυφή, δεν εξηγείται αλλιώς.

Μπορεί όλα να ήρθαν όπως τα ήθελε μετά την ήττα στο Μακάρειο για την Βαρωσιώτικη ομάδα. Ωστόσο, η γενικότερη εικόνα που παρουσίασε στο παιχνίδι του Σάββατου ήταν αρκετά κακή και θα πρέπει να βελτιώσει άμεσα εκείνα τα σημεία που της στέρησαν την νίκη.

Υπάρχουν βέβαια και μερικά ελαφρυντικά, όπως για παράδειγμα οι έξι απουσίες που είχε και η κούραση των πολλών συνεχόμενων παιχνιδιών. Η εβδομάδα που μπήκαμε δεν έχει μεσοβδόμαδα αγώνα για την Ανόρθωση και έτσι υπάρχει χρόνος για ξεκούραση και ανασύνταξη.

Στα θετικά για την ομάδα είναι ότι θα μπορεί να υπολογίζει κανονικά στους Κ. Αρτυματά, Νταουσβίλι και Καλτσά που απουσίαζαν λόγω καρτών και το πιθανότερο θα προλάβει και ο Οκριασβίλι που δεν ήταν έτοιμος με τον Ολυμπιακό. Ο Μαρκάσα όπως δήλωσε και εκπρόσωπός τύπου της ομάδας θέλει ακόμη δυο εβδομάδες, ενώ ο τραυματισμός του Λόρια δεν φαίνεται να είναι ικανός να τον αφήσει εκτός.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Το restart του Νίκαρου και ο ηγέτης της κρίσης 

«ναι αλλά... το δικηγορικο πάντα είναι προτεραιότητα.... και εγώ τα πηρα στο κρανίο όταν έγινε το κούρεμα ...»
κρανίο  |  14:04

#PoliticsBlog Το restart του Νίκαρου και ο ηγέτης της κρίσης 

«ναι αλλά... το δικηγορικο πάντα είναι προτεραιότητα.... και εγώ τα πηρα στο κρανίο όταν έγινε το κούρεμα ...»
κρανίο  |  14:03

Την Πέμπτη νέο πακέτο βοηθείας 2 δισ. για τις επιχειρήσεις

«Αγαπητέ levant, ανεξαρτήτως του αν έχεις δίκιο ή όχι, προτιμότερο να βάλεις την γλώσσα-δηλητήριο στην ...»
Ad Veritatum  |  10:23

Την Πέμπτη νέο πακέτο βοηθείας 2 δισ. για τις επιχειρήσεις

«Ο διεφθαρμένος, διαπλεκόμενος υπηρέτης της ολιγαρχίας, αντί να επιβάλει έγκαιρα προληπτικά μέτρα δηλ. ...»
levant  |  18:41

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση

X